Μιχαϊλοβιτς – «Εμβολιαστείτε, σώστε τη ζωή σας και τους άλλους»

Μιχαϊλοβιτς – «Εμβολιαστείτε, σώστε τη ζωή σας και τους άλλους»

Ο τεχνικός της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαϊλοβιτς, είναι φανατικός υποστηρικτής του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια δίνει μάχη με τη λευχαιμία, φαίνεται πως είναι φανατικός υποστηρικτής του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, καθώς έστειλε μήνυμα προς όσους είναι διστακτικοί να εμβολιαστούν.

«Είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό να εμβολιαστούμε γιατί σού σώζει τη ζωή. Εγώ έκανα μεταμόσχευση, έκανα την τρίτη δόση και τώρα είμαι καλά.

Ο καθένας, δυστυχώς, μέσα στην πυρηνική του οικογένεια έχει άτομα που γνωρίζει, παραδείγματα αρνητικά, ανθρώπων μη εμβολιασμένων.

Τις προάλλες πέθανε στην Σερβία ένας φίλος μου, 56 ετών. Δεν ήθελε να εμβολιαστεί, πήγε στο νοσοκομείο και πέθανε», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Μπολόνια και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν ξέσπασε αυτή η πανδημία και γινόταν λογος για το εμβόλιο, δεν βλέπαμε την ώρα να το κάνουμε. Τώρα που υπάρχει είναι πραγματικά ανόητο να μην εμβολιαζόμαστε.

Αδυνατώ να το κατανοήσω. Εμβολιαστείτε, σώστε τη ζωή σας και τους άλλους. Εάν ζεις σε μία κοινωνία και δεν θέλεις να εμβολιαστείς, δεν είναι κάτι που αφορά μόνο εσένα.

Εάν δεν εμβολιάζεσαι, βλάπτεις και τους άλλους φερόμενος εγωιστικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ