Σημαντικό τρίποντο για τη Σαμπντόρια (3-1) – Επιστροφή στις νίκες για την Έμπολι (2-1)

Σημαντικό τρίποντο για τη Σαμπντόρια (3-1) – Επιστροφή στις νίκες για την Έμπολι (2-1)

Η Σαμπντόρια επικράτησε με 3-1 της Βερόνα και πήρε βαθμολογική ανάσα, ενώ η Έμπολι αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι της Τοσκάνης, παίρνοντας τη νίκη με ανατροπή (2-1) επί της Φιορεντίνα.

Σημαντική νίκη με 3-1 πέτυχε η Σαμπντόρια κόντρα στη Βερόνα, καθώς ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού, ανεβαίνοντας στη 15η θέση με 15 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε ο Ταμέζε στο 37′ για τη Βερόνα, αλλά ο Καντρέβα στο 51′ έφερε το ματς στα ίσα για τους γηπεδούχους. Ο Μπερεζίνσκι έκανε το 2-1 για τη Σαμπντόρια στο 77′ και τη νίκη κλείδωσε ο Μούρου στο 90′.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Οτζέλο (86’ Μούρου), Κόλεϊ, Μπερεζίνσκι, Φεράρι (35’ Γιοσίντα), Έκνταλ, Βέρε (66’ Αντριέν Σίλβα), Θόρσμπι, Καντρέβα, Κουαλιαρέλα (86’ Γκαμπιαντίνι), Καπούτο (87’ Ντραγκουσίν)

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Νταβίντοβιτς, Τσεκερίνι, Καζάλε (84’ Καντσελιέρι), Ίλιτς, Λάζοβιτς, Φαραόνι, Ταμέζε (75’ Βελόσο), Μπαράκ, Καπράρι, Σιμεόνε (67’ Λαζάνια)

Παράλληλα, η Έμπολι έκανε τρομερή ανατροπή κόντρα στη Φιορεντίνα καθώς παρότι έχανε μέχρι το 87′, πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 και έφτασε τους 19 βαθμούς.

Ο φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό Βλάχοβιτς έδωσε το προβάδισμα στο 57′ στη Φιορεντίνα, αλλά ο Μπαντινέλι ισοφάρισε για την Έμπολι στο 87′ και στο 89′ ο Πιναμόντι χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Τονέλι, Παρίζι, Στοϊάνοβιτς, Λουπέρτο, Χέντερσον (58’ Μπαντινέλι), Ρίτσι, Ζουρκόβσκι (44’ Χάας), Κουτρόνε (58’ Μπαϊράμι), Ντι Φραντσέσκο, Πιναμόντι

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Μιλένκοβιτς, Μαρτίνεθ, Οντριοθόλα, Μπιράγκι, Μποναβεντούρα (78’ Μαλέχ), Σαπονάρα, Ντάνκαν (46’ Καστροβίλι), Τορέιρα (85’ Αμραμπάτ), Καγιεχόν, Βλάχοβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ