Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Λείπουν από την ΑΕΚ τα πέναλτι του ΠΑΟΚ. Να τα λέμε και αυτά...
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γιουβέντους για την έρευνα για ψευδή λογιστικά στοιχεία – «Λειτουργήσαμε σύμφωνα με τους νόμους» (pic)

Η Γιουβέντους εξέδωσε μια ανακοίνωση μέσω της οποίας ξεκαθάρισε πως συνεργάζεται με τις Αρχές και είναι βέβαιη ότι θα ξεκαθαρίσει τη θέση της στην οικονομική έρευνα που αφορά εκείνη.

Γιουβέντους για την έρευνα για ψευδή λογιστικά στοιχεία – «Λειτουργήσαμε σύμφωνα με τους νόμους» (pic) | to10.gr

Η Γιουβέντους κινδυνεύει με πρόστιμο ή αφαίρεση βαθμών, καθώς βρίσκεται υπό έρευνα για ψευδή τήρηση λογιστικών στοιχείων και σε περίπτωση που κριθεί ένοχη θα της επιβληθεί ποινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ιταλική Οικονομική Αστυνομία κατέσχεσε έγγραφα σχετικά με μεταγραφές αξίας άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ μεταξύ 2019 και 2020, με τον πρόεδρο της «Γηραιάς Κυρίας», Αντρέα Ανιέλι, τον αντιπρόεδρο, Πάβελ Νέντβεντ, και τον πρώην διευθυντή, Φάμπιο Παρατίτσι, να βρίσκονται υπό έρευνα.

Ωστόσο, οι «μπιανκονέρι» από την πλευρά τους διαβεβαίωσαν ότι συνεργάζονται με τις Αρχές και δεν τίθετεαι κάποιο θέμα.

«Η Γιουβέντους αναγνωρίζει ότι η Εισαγγελία του Δικαστηρίου του Τορίνο έχει ξεκινήσει έρευνες εναντίον της Εταιρείας και ορισμένων από τα σημερινά στελέχη της (Αντρέα Ανιέλι, Παβέλ Νέντβεντ και Στέφανο Σεράτο) σχετικά με τα «Έσοδα από δικαιώματα εγγραφής παικτών.

Η Εταιρεία συνεργάζεται με τους ερευνητές και την CONSOB και πιστεύει ότι θα διευκρινίσει κάθε πτυχή που την ενδιαφέρει, καθώς πιστεύει ότι ενήργησε σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς που διέπουν την προετοιμασία των οικονομικών εκθέσεων, σύμφωνα με τις λογιστικές αρχές και σύμφωνα με τη διεθνή πρακτική στον ποδοσφαιρικό κλάδο και τις συνθήκες της αγοράς», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της η ιταλική ομάδα.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
arrow-back

Κοινοποίηση: Γιουβέντους για την έρευνα για ψευδή λογιστικά στοιχεία – «Λειτουργήσαμε σύμφωνα με τους νόμους» (pic)