Ο Κριστιάνο εξηγεί γιατί 20 λεπτά ηλιοθεραπείας του αλλάζουν τη ζωή και ο Ανιέλι του κάνει παρατηρήση για τον… χορηγό! (vid)

Ο Κριστιάνο εξηγεί γιατί 20 λεπτά ηλιοθεραπείας του αλλάζουν τη ζωή και ο Ανιέλι του κάνει παρατηρήση για τον… χορηγό! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μιλάει στο ντοκιμαντέρ της Amazon για το πως διατηρεί φόρμα 20χρονου στα 36 του και ο Ανιέλι τού κάνει παρατήρηση για τον χορηγό.

Στο ντοκιμαντέρ της Γιουβέντους που προβάλλεται από το Amazon υπάρχει ένα στιγμιότυπο, στο οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο μιλάει για την αγαπημένη του συνήθεια, την ηλιοθεραπεία, ενώ εξηγεί πως αυτός είναι ο γιατρός του ευαυτού του.

Εκείνη τη στιγμή ο Ανιέλι πέρασε από το σημείο και δεν του άρεσε ότι δεν φορούσε μπλούζα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, καθώς δεν φαινόταν ο βασικός χορηγός του συλλόγου.

«Είμαι ο γιατρός του εαυτού μου, είμαι αυτός που με προπονώ πνευματικά. Αν κάνεις τα σωστά πράγματα, θα γίνεις καλύτερος από τους άλλους.

Για παράδειγμα. Παίρνω 20 λεπτά στον ήλιο, είναι καλό για μένα. Ο ήλιος είναι καλός για το σώμα. Φυσικά, αν κάτσω εδώ όλη μέρα θα είμαι με ρυτίδες, θα είναι κακό. Αλλά είναι 30 λεπτά και νιώθω καλά. Στα 36 μου είμαι ακόμη εδώ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο CR7 σ’ εκείνο το σημείο.

Εκείνη τη στιγμή, ο διοικητικός ηγέτης των «μπιανκονέρι» διέκοψε το γύρισμα και του έκανε παρατήρηση επειδή δεν φορούσε την μπλούζα και δεν φαινόταν ο χορηγός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ