Ίντερ – Ανανεώνει ο Μπρόζοβιτς – Είπε «όχι» στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Ίντερ – Ανανεώνει ο Μπρόζοβιτς – Είπε «όχι» στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς πήρε την απόφαση να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ίντερ, ενώ αρνήθηκε πρόταση της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς αποφάσισε να υπογράψει τελικά το νέο συμβόλαιο του με την Ιντερ, καθώς είναι βασική επιλογή του Σιμόνε Ιντζάγκι για το κέντρο των «νερατζούρι».

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η Ατλέτικο Μαδρίτης προσέγγισε τους «νερατζούρι» για τον Κροάτη διεθνή αμυντικό μέσο, αλλά η ομάδα του Μιλάνου δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Μπρόζοβιτς αρχικά, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση της πρωταθλήτριας Ιταλίας και έδωσε εντολή στον ατζέντη του να προχωρήσει τις επαφές για να διερευνήσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό ή στο αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς εκτός από την Ατλέτικο έχει προτάσεις από την Premier League από Νιούκαστλ και Τότεναμ.

Η Ιντερ, όμως, επανήλθε, του έκανε νέα πρόταση για τετραετή επέκταση του συμβολαίου του και ο Κροάτης άσος δέχτηκε να παραμείνει στο Μιλάνο και να συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα της Ιντερ, έχοντας εξασφαλίσει και αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του στα πέντε εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ