Σαλερνιτάνα – Γιουβέντους 0-2

Σαλερνιτάνα – Γιουβέντους 0-2

Η Γιουβέντους επικράτησε με 2-0 της ουραγού Σαλερνιτάνα εκτός έδρας και άφησε πίσω της μία άσχημη εβδομάδα με ήττες από Τσέλσι και Αταλάντα. Πήρε βαθμό στην Βερόνα η Κάλιαρι.

Η τεσσάρα από την Τσέλσι για το Champions League και η ήττα μέσα στο Τορίνο από την Αταλάντα για το πρωτάθλημα είχαν φέρει σε πολύ άσχημη θέση τη Γιουβέντους. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πήγε με την πλάτη στον τοίχο στο Σαλέρνο και έφυγε με διπλό – ανάσα (0-2) επί της τοπικής ομάδας χάρη στα γκολ των Ντιμπάλα και Μοράτα.

Μακριά ακόμα η τετράδα για την «Κυρία» που βρίσκεται στο -7 από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, ουραγός πλέον η Σαλερνιτάνα αφού η Κάλιαρι πήρε βαθμό στη Βερόνα από την τοπική ομάδα και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση.

Στην πρώτη της φάση στο ματς η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ. Ο Κουλουσέφσκι έδωσε στον Ντιμπάλα που με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Επτά λεπτά μετά ο Κιελίνι σκόραρε από κοντά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 58ο λεπτό η Σαλερνιτάνα είχε δοκάρι με τον Ρανιέρι αλλά στο 70′ ήρθε και το 0-2 με τον Μοράτα από ασίστ του Μπερναρντέσκι. Στις καθυστερήσεις η ομάδα του Αλέγκρι είχε την ευκαιρία και για τρίτο γκολ, αλλά ο Ντιμπάλα αστόχησε απελπιστικά σε εκτέλεση πέναλτι.

Σαλερνιτάνα: Μπέλετς, Γκιομπέρ, Γκαλιόλο, Βέσελι, Κεχρίντα (50’ Σκιαβόνε), Ρανιέρι (82’ Γιαροζίνσκι), Λ.Κουλιμπαλί, Ζορτέα, Καπέτσι (49΄Ντι Τάκιο), Σίμι (65’ Ντζούριτς), Μπονατσόλι (82’ Βεργκάνι)

Γιουβέντους: Σέζνι, Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Πελεγκρίνι (67’ Σάντρο), Μπεντανκούρ, Λοκατέλι, Μπερναρντέσκι (71’ Ραμπιό), Κουλουσέβσκι (90+2′ Σουλέ), Ντιμπάλα, Κεν (67’ Μοράτα).

Στο άλλο παιχνίδι η Κάλιαρι πήρε βαθμό με το 0-0 κόντρα στην Βερόνα και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς ήταν για τους γηπεδούχους στο 69ο λεπτό όταν η κεφαλιά του Νταβίντοβιτς σταμάτησε στο δοκάρι του Ραντούνοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ