Εξαιρετικά νέα – Ο Κρίστιαν Έρικσεν επέστρεψε στις προπονήσεις!

Εξαιρετικά νέα – Ο Κρίστιαν Έρικσεν επέστρεψε στις προπονήσεις!

Να και μία πολύ ευχάριστη είδηση που φτιάχνει τη διάθεση όλων μας!

Επιτέλους μία είδηση που μας κάνει και χαμογελάμε! Μία πολύ ευχάριστη είδηση που αφορά τον Κρίστιαν Έρικσεν!

Όλοι θυμόμαστε τι είχε γίνει στο Euro 2020. Στο 42′ της αναμέτρησης Δανία – Φινλανδία για τους ομίλους της διοργάνωσης και ενώ ο Κρίστιαν Έρικσεν πήγε να πάρει την μπάλα για να εκτελέσει ένα πλάγιο, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος. Αμέσως προκλήθηκε κινητοποίηση στους ανθρώπους της Δανίας, αφού ο 29χρονος ποδοσφαιριστής της Ίντερ δεν έδωσε κανένα σημάδι ζωής. Το ιατρικό τιμ των Δανών μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες, με τεχνητή αναπνοή και με απινιδωτή. Ακόμη και ηλεκτροσόκ του έκαναν. Όλοι φοβήθηκαν για το χειρότερο.

Αλλά ο Έρικσεν βγήκε νικητής από τη δυσκολότερη μάχη της ζωής του! Και είναι ξανά εδώ! Υγιέστατος να κάνει αυτό που γουστάρει. Να παίξει μπάλα. Ο μεσοεπιθετικός της Ίντερ ξεκίνησε ξανά προπονήσεις στο γήπεδο της Οντένσε -ομάδα των νεανικών του χρόνων-, στη Δανία. «Ο Έρικσεν μας προσέγγισε και τώρα προπονείται μόνος του», δήλωσε στο Reuters εκπρόσωπος του συλλόγου. «Είναι φυσικό γι’ αυτόν, αφού έπαιξε εδώ στα νιάτα του και ζει στη γωνία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να του παρέχουμε εγκαταστάσεις προπόνησης», κατέληξε.

Ο Έρικσεν φυσικά δεν έχει παίξει μπάλα από τότε που έπαθε καρδιακή προσβολή και ευχή όλων μας είναι να τον ξαναδούμε σε επίσημους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ