Λάτσιο – Ουντινέζε 4-4

Λάτσιο – Ουντινέζε 4-4

Μετά από ένα απολαυστικό παιχνίδι, πραγματική διαφήμιση για το άθλημα, Λάτσιο και Ουντινέζε ήρθαν ισόπαλες 4-4 στο «Ολίμπικο» για την 15η αγωνιστική της Serie A.

Μετά από ένα απολαυστικό παιχνίδι, πραγματική διαφήμιση για το άθλημα, Λάτσιο και Ουντινέζε ήρθαν ισόπαλες 4-4 στο «Ολίμπικο» για την 15η αγωνιστική της Serie A. Οι «αετοί» κράταγαν τη νίκη, αλλά ο Τολγκάι Αρσλάν δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με γκολ στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων έσωσε την ομάδα του από την ήττα.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι, που βρέθηκαν πίσω με 3-1 στο ημίχρονο και έφεραν τούμπα το ματς στη συνέχεια μέχρι την ισοφάριση στο τέλος, βρίσκονται στην 9η θέση με 22 βαθμούς, με την ομάδα του Ούντινε να βρίσκεται με έξι λιγότερους στην 14η θέση.

H Λάτσιο αιφνιδιάστηκε από δύο γκολ του Μπέτο (17′,32′), όμως έδειξε να ανεβαίνει μετά το γρήγορο τέρμα του Τσίρο Ιμόμπιλε (34′). Ο Ναουέλ Μολίνα έγραψε το 3-1 πριν ολοκληρωθεί το 1ο ημίχρονο και έβαλε ξανά δύσκολα στους παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι, που προέρχονταν από τη συντριβή κόντρα στη Νάπολι (4-0).

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μέσα σε πέντε λεπτά  έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με γκολ των Πέδρο στο 51′ και του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς στο 56′. Η χαρά κόπηκε αμέσως, αφού ο Πάτρικ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως το ίδιο έκανε και ο Μολίνα για τους φιλοξενούμενους στο 69′, με συνέπεια να αποκατασταθεί η ισορροπία. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για το επόμενο γκολ, το οποίο τελικά σημείωσε ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι στο 79′, με τη βοήθεια και του VAR που ανέτρεψε υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ.

Στις καθυστερήσεις, η Λάτσιο σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε ο απόλυτος αιφνιδιασμός για τους «Λατσιάλι». Μετά από εκτέλεση φάουλ του Φερνάντο Φορεστιέρι από δεξιά,  ο Αρσλάν με ένα γλυκό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πέπε Ρέινα.

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Ατσέρμπι, Χισάι, Πάτρικ, Κατάλντι (78’ Τζακάνι), Λατσάρι, Αλμπέρτο (64’ Μπάσιτς), Σάβιτς, Πέδρο, Άντερσον (59’ Ράντου), Ιμόμπιλε

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Μπεκιάο (75’ Σόπι), Σαμίρ (87′ Φορεστιέρι), Μολίνα, Πέρεθ, Ουντότζιε, Γιάγιαλο (63’ Αρσλάν), Γουάλας, Σαξές (63’ Πουσέτο), Ντεουλοφέου (75’ Νάουτινκ), Μπέτο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ