Μίλαν – Νοκ άουτ για πολλούς μήνες ο Κιάερ

Μίλαν – Νοκ άουτ για πολλούς μήνες ο Κιάερ

Ο Σιμόν Κιάερ αποκόμισε σοβαρό τραυματισμό στους συνδέσμους του αριστερού γονάτου του στο ματς της Μίλαν με την Τζένοα και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο κεντρικός αμυντικός της Μίλαν, Σιμόν Κιάερ, «ήρωας» του τελευταίου Euro 2020 μετά την έγκαιρη παρέμβασή του τη στιγμή της «κατάρρευσης» του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία, θα μείνει εκτός γηπέδων για αρκετούς μήνες, λόγω σοβαρού τραυματισμού στους συνδέσμους του αριστερού γονάτου του, όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα την Πέμπτη (02/12).

Ο αρχηγός της Εθνικής Δανίας τραυματίστηκε την Τετάρτη (01/12) στον εκτός έδρας αγώνα της Μίλαν με την Τζένοα και την Παρασκευή (03/12) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αποκατάστασης της ζημιάς στο γόνατό του.

Οι Μιλανέζοι μετρούν τις… πληγές τους ενόψει του σαββατιάτικου (04/12) αγώνα με τη Σαλερνιτάνα και της αναμέτρησης της επόμενης Τρίτης (07/12) με τη Λίβερπουλ, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, καθώς πλην του Κιάερ έχουν τεθεί νοκ-άουτ και οι Ολιβιέ Ζιρού, Άντε Ρέμπιτς, Νταβίντε Καλάμπρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ