Ιντζάγκι για Μουρίνιο – «Χαρά μου να συναντήσω τον δημιουργό του τρεμπλ»

Ιντζάγκι για Μουρίνιο – «Χαρά μου να συναντήσω τον δημιουργό του τρεμπλ»

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι έπλεξε το εγκώμιο του Ζοσέ Μουρίνιο πριν την αναμέτρηση της Ίντερ με την Ρόμα(04/12,19.00)

Η Ρόμα υποδέχεται την Ίντερ(04/12,19.00) στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής στην Ιταλία. Ένα ματς φυσικά το οποίο είναι ιδιαιέτερο για τον Ζοσέ Μουρίνιο καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός θα τεθεί αντιμέτωπος με την αγαπημένη του Ίντερ, έντεκα χρόνια μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο των «νερατζούρι».

Για το γεγονός ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα τεθεί αντιμέτωπος ξανά με τους πρωταθλητές Ιταλίας ρωτήθηκε ο τεχνικός της Ίντερ Σιμόνε Ιντζάγκι στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου παραμονές του ντέρμπι.

«Το παιχνίδι με την Ρόμα είναι σημαντικό για μας. Έχουν την αξία και τους και θα χρειαστεί να εμφανιστεί η πραγματική Ίντερ, που θα είναι συγκεντρωμένη και αποφασισμένη.

Θα είναι ευχαρίστηση για μένα να συναντήσω τον Μουρίνιο, τον προπονητή του τρεμπλ, για αυτόν θα είναι σημαντικό να αντιμετωπίσει την Ίντερ, συνεπώς θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή.

Η καριέρα του μιλάει από μόνη της. Είναι πολύ μεγάλος προπονητής», τόνισε ο Ιντζάγκι, για να προσθέσει: «Δεν τον έχω συναντήσει ούτε τον έχω γνωρίσει αλλά ξέρω πως θα είναι ιδιαίτερο το ματς για εκείνον. Θα είναι ξεχωριστό ματς επίσης για τον Έντιν Τζέκο, αν και δεν έχουμε ακόμα μιλήσει για αυτό» ανέφερε χαρακτηρίστικα ο Ιταλός τεχνικός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ