Μήνυμα Ίντερ σε Κιάερ – «Σε περιμένουμε στο Σαν Σίρο για να σε χειροκροτήσουμε» (pic)

Μήνυμα Ίντερ σε Κιάερ – «Σε περιμένουμε στο Σαν Σίρο για να σε χειροκροτήσουμε» (pic)

Η Ίντερ έστειλε το δικό της μήνυμα στον μεγάλο άτυχο της φετινής σεζόν, Σιμόν Κιάερ, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη της για όσα έκανε για τον Έρικσεν.

Ο διεθνής στόπερ της Μίλαν, Σιμόν Κιάερ είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν στη Serie A, καθώς υποβλήθηκε την Παρασκευή (3/12) σε χειρουργική επέμβαση μετά την ρήξη χιαστού που υπέστη στο γόνατο στο πρόσφατο (1/12) παιχνίδι της ομάδας του με την Τζένοα.

Η Ίντερ, αν και μισητή αντίπαλος των «ροσονέρι», ευχήθηκε στον 32χρονο Δανό να επιστρέψει δυνατός, προμηνύοντας παράλληλα την θερμή υποδοχή που θα του επιφυλάξουν όταν θα έρθει με την ομάδα του στο «Σαν Σίρο».

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της Εθνικής Δανίας στο περασμένο Euro είχε σώσει την ζωή του συμπαίκτη του, Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος είχε καταρρεύσει στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Φινλανδία.

«Ένας πρωταθλητής δεν αναγνωρίζεται μονάχα για τον τρόπο που παίζει ποδόσφαιρο… Να επιστρέψεις δυνατός Σιμόν, σε περιμένουμε στο “Σαν Σίρο” να σου δώσουμε το χειροκρότημα που σου αξίζει», έγραψαν χαρακτηριστικά οι «νερατζούρι» στο twitter.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ