Μίλαν – Σαλερνιτάνα 2-0 : «Σβηστό» τρίποντο και κορυφή για Μίλαν

Μίλαν – Σαλερνιτάνα 2-0 : «Σβηστό» τρίποντο και κορυφή για Μίλαν

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, η Μίλαν επικράτησε (2-0) της Σαλερνιτάνα, ανεβαίνοντας στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο και κορυφή για τη Μίλαν, με την ομάδα του Στέφανο Πιόλι να επικρατεί εύκολα (2-0) της Σαλερνιτάνα στο Σαν Σίρο.

Οι «Ροσονέρι» ανέβηκαν στην κορυφή της Serie A, έχοντας 38 βαθμούς μετά από 16 αγώνες και περιμένουν… δώρο από την Αταλάντα. Οι Μπεργκαμάσκι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Νάπολι, που βρίσκεται στο -2 από την πρωτιά, με τη Μίλαν να ελπίζει σε στραβοπάτημα των παρτενοπέι, για να παραμείνει στο ρετιρέ της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Μίλαν μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 5ο λεπτό, ο Λεάο έκανε όμορφη ενέργεια και γύρισμα από αριστερά και ο Κεσί από κοντά πλάσαρε για το 1-0.

Στο 18’ οι ροσονέρι διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Σαλεμάκερς με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0.

Στο 52ο λεπτό το σουτ του Κεσί πέρασε ξυστά από το δοκάρι του Μπέλετς, ενώ στο 63’ ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων είπε όχι σε σουτ του Ντίαθ.

Στο 81’ ο Ντίαθ έχασε απίθανη ευκαιρία από κοντά, ενώ στο 82’ το σουτ του Τονάλι πέρασε λίγο έξω. Το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με τη Μίλαν να πανηγυρίζει άλλο ένα τρίποντο την εφετινή σεζόν.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Φλορέντσι, Ρομανιόλι, Τόμορι, Ερναντές (62’ Μπάλο Τουρέ), Μπακαγιόκοψ (46’ Μπενασέρ), Κεσί (79’ Τονάλι), Σαλεμάκερς, Λεάο (46’ Μεσίας) Ντίαθ, Πελέγκρι (15’ Κρούνιτς)

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Μπέλετς, Βέσελι, Μπόγκνταν, Γκιομπέρ, Ρανιέρι (79’ Γιαροζίνσκι), Ζορτέα (61’ Κεχρίντα), Ριμπερί (62’ Ντζούριτς), Ντι Τάκιο (46’ Κάστανος), Σκιαβόνε, Κουλιμπαλί, Σίμι (61’ Μπονατσόλι)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ