Νάπολι – Αταλάντα 2-3

Νάπολι – Αταλάντα 2-3

Σε ένα ματς με πέντε γκολάρες, ανατροπές και πολλές χαμένες ευκαιρίες, η Αταλάντα νίκησε την Νάπολι με 3-2 και την άφησε στην τρίτη θέση και στο -2 από την κορυφή.

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής σεζόν πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», με την Αταλάντα να κερδίζει την Νάπολι με 3-2, για την 16η αγωνιστική της Serie A.

Μια αναμέτρηση με πέντε γκολάρες, ανατροπές και πολλές χαμένες ευκαιρίες, με την ομάδα από το Μπέργκαμο να παίρνει τη νίκη και να αφήνει τους Παρτενοπέι στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο -2 από την κορυφή.

Η Νάπολι έμεινε στους 36 και είναι στο -1 από την Ιντερ και στο -2 από την Μίλαν, ενώ από την άλλη, η Αταλάντα ανέβηκε στην τέταρτη θέση με 34 βαθμούς και βρίσκεται στο -4 από τους πρωτοπόρους Ροσονέρι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 7ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μαλινόβσκι. Ο Σαπάτα έκανε ωραία κίνηση από αριστερά, έδωσε στον συμπαίκτη του και αυτός με σουτ έκανε το 1-0 για την Αταλάντα. Στο 12’ ο Λοσάνο άγγιξε την ισοφάριση, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μούσο. Στο 27’ η Αταλάντα έφτασε κοντά στο 2-0, όμως, ο Οσπίνα είπε «όχι» στον Τζαπακόστα.

Η ομάδα του Μπέργκαμο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία της και στο 40’ η Νάπολι έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Μαλκουί έκανε φοβερή ενέργεια και γύρισμα από δεξιά, ο Μέρτενς έστρωσε στον Ζιελίνσκι και αυτός ισοφάρισε σε 1-1. Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή με τον Μέρτενς. Ο Βέλγος βγήκε ταχύτατα στην κόντρα, βρέθηκε απέναντι από τον Μούσο και με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-1 για τους Παρτενοπέι.

Μετά το γκολ του Μέρτενες οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 53’ είχαν δοκάρι με τον Σαπάτα. Η Αταλάντα συνέχισε να πιέζει και στο 66’ ισοφάρισε σε 2-2 με τον Ντεμιράλ, ο οποίος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Οσπίνα. Πέντε λεπτά αργότερα μάλιστα η ομάδα του Μπέργκαμο έκανε το 3-2 με τον Φρόιλερ. Ο Ίλιτσιτς έστρωσε στον συμπαίκτη του και αυτός από το ύψος της περιοχής πλάσαρε ιδανικά για το 3-2!

Η Νάπολι στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού έψαξε την ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με την Αταλάντα να παίρνει τη νίκη με 3-2 και να βρίσκεται πλέον στο -4 από την πρωτοπόρο Μίλαν.

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Μάριο Ρουί, Ραχμάνι, Ζέσους, Μαλκουί (85’ Πολιτάνο), Λομπότκα (56’ Ντέμε), Ζιελίνσκι, Λοσάνο (67’ Ουνάς), Μέρτενς (67’ Πετάνια), Ελμάς

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τολόι, Παλομίνο, Ντεμιράλ, Τζαπακόστα (46’ Χάτεμπουρ), Μέλε (83’ Ντζιμσίτι),  Φρόιλερ, Ντε Ρόουν, Μαλινόβσκι (73′ Πάσαλιτς), Πεσίνα (56’ Ίλιτσιτς), Σαπάτα (83′ Μουριέλ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ