Μίλαν – Μεταγραφή για τη θέση του Κιάερ προανήγγειλε ο Πιόλι

Μίλαν – Μεταγραφή για τη θέση του Κιάερ προανήγγειλε ο Πιόλι

Ο Στέφανο Πιόλι ξεκαθάρισε πως αν ο Σιμόν Κιάερ μείνει για πολύ καιρό στα... πιτς η Μίλαν θα κινηθεί για την απόκτηση ενός στόπερ.

«Παράθυρο» για μεταγραφή κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο «άνοιξε» ο Στέφανο Πιόλι, μετά τα δυσάρεστα μαντάτα για τον τραυματισμό του Σιμόν Κιάερ.

Ο αρχηγός της εθνικής Δανίας και ηγέτης της άμυνας της Μίλαν, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο ματς της Τετάρτης (1/12) με την Τζένοα και όλα δείχνουν ότι θα χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

«Αν επιβεβαιωθεί μακροχρόνιος τραυματισμός, νομίζω ότι θα πρέπει να ενεργοποιηθούμε στη μεταγραφική αγορά. Θα το κάνουμε όμως, μόνο αν πρόκειται να βελτιώσουμε την ομάδα», δήλωσε ο Πιόλι, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Σαλερνιτάνα.

«Το χάρισμα, η προσωπικότητα και η ικανότητα του Σιμόν να ξέρει τι θα πει την κατάλληλη στιγμή, είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα. Ανησυχούμε γι΄αυτόν, αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι όλα θα πάνε καλά και θα το ξεπεράσει, γιατί είναι δυνατός άνθρωπος», πρόσθεσε ο τεχνικός της Μίλαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ