Γιουβέντους – Τζένοα 2-0 (vid)

Γιουβέντους – Τζένοα 2-0 (vid)

Η Γιουβέντους νίκησε με 2-0 την Τζένοα, ανέβηκε στην πέμπτη θέση και μείωσε στους 7 πόντους τη διαφορά από την τετράδα.

Εύκολο έργο είχε η Γιουβέντους απέναντι στην Τζένοα, με την Μεγάλη Κυρία να επικρατεί στο Τορίνο με 2-0, για την 16η αγωνιστική της Serie A. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στην Τζένοα, που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και σκοράροντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασε σε μια άνετη νίκη.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για την Γιουβέντους, η οποία έφτασε τους 27 πόντους και ανέβηκε στην 5η θέση, ενώ μείωσε τη διαφορά στους 7 από την τετράδα. Από την άλλη, η Τζένοα έμεινε στους 10 πόντους και βρίσκεται στην 18η θέση και στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, με ένα εντυπωσιακό γκολ από τον Κουαδράδο. Ο Κολομβιανός εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ που είχε κερδίσει η Γιουβέντους και έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα του Σιρίγκου για το 1-0. Εξι λεπτά αργότερα ο Μοράτα έστρωσε στον Μπερναρντέσκι, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Σιρίγκου του είπε «όχι». Στο 26’ ήταν σειρά του Ντιμπάλα να απειλήσει, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε άουτ. Στο 37’ ο Ντε Λιχτ έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά ο Σιρίγκου απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στην επαναφορά ο Μοράτα έκανε την προβολή, αλλά ο Σιρίγκου απέκρουσε και πάλι.

Η κυριαρχία της Γιουβέντους συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ντιμπάλα στο 51’ να αγγίζει το γκολ. Το σουτ που έκανε όμως πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Σιρίγκου. Δύο λεπτά αργότερα ο Μοράτα έκλεψε από τον Μπάνι, βγήκε τετ α τετ με τον πορτιέρο της Τζένοα, αλλά νικήθηκε από τον Σιρίγκου. Ο,τι δεν κατάφερε ο υψηλόσωμος επιθετικός της Μεγάλης Κυρίας, το έκανε στο 82’ ο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός με όμορφο διαγώνιο σουτ από αριστερά έγραψε το 2-0 και έβαλε τέλος στη σεμνή τελετή.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κιελίνι, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο, Πελεγκρίνι (46’ Σάντρο), Μπεντανκούρ, Λοκατέλι, Μπερναρντέσκι (85′ Ραμπιό), Κουλουσέβσκι, Μοράτα (73’ Κεν), Ντιμπάλα (88′ Κάιο Ζόρζε)

ΤΖΕΝΟΑ: Σιρίγκου, Μπιράσκι, Μπάνι (73’ Φανχόισντεν), Βάσκες, Γκιλιόνε, Τουρέ (59’ Πορτανόβα), Μπεχράμι (59’ Γκαλντάμες), Ερνάνι, Καμπιάσο (85′ Μελεγκόνι), Μπιάνκι (59’ Πάντεβ), Εκουμπάν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ