«Δεν είναι αντάξια της αξίας του η πρόταση στον Ινσίνιε»

«Δεν είναι αντάξια της αξίας του η πρόταση στον Ινσίνιε»

Η Νάπολι έχει πρόταση στα γραφεία της για τον Λορέντσο Ινσίνιε, όμως ο τεχνικός διευθυντής των παρτενοπέι τόνισε ότι δεν είναι αντάξια του

Ο Λορέντσο Ινσίνιε δεν έχει υπογράψει ακόμη το νέο συμβόλαιο του με τη Νάπολι, μολονότι είναι βασική επιλογή του Λουτσιάνο Σπαλέτι για την επίθεση των «παρτενοπέι» και ο αγαπημένος παίκτης της εξέδρας.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η Τότεναμ και η Αρσεναλ προσέγγισαν τη Νάπολι για τον διεθνή άσο, αλλά η ομάδα του νότου δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι, όπως τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της, Κριστιάνο Γκιουντόλι. Ο Ινσίνιε, όμως, δεν είναι ικανοποιημένος από την πρόταση της διοίκησης, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του, Βιτσέντζο Πισακάνε:

«Ο Λορέντσο είναι από παιδί στην ομάδα και έχει προσφέρει πολλά. Η πρόταση της διοίκησης δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, καθώς δεν είναι αντάξια της αξίας του. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλει να μείνει στην ομάδα, αλλά πρέπει να του γίνει καλύτερη πρόταση. Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του και αν δεν υπάρξει κάτι καλύτερο από τη διοίκηση τότε θα πρέπει να κοιτάξει αλλού το μέλλον του.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ