Τζένοα – Σαμπντόρια 1-3

Τζένοα – Σαμπντόρια 1-3

Η Σαμπντόρια με μια εντυπωσιακή εμφάνιση πήρε το ντέρμπι της Γένοβας, επικρατώντας της Τζένοα με 3-1.

Η Σαμπντόρια πήρε το τοπικό ντέρμπι της Γένοβας επικρατώντας με 3-1 της Τζέονα η οποία παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με κεφαλιά του Γκαμπιαντίνι. Στο 28′ ο επιθετικός της Σαμπντόρια νίκησε και πάλι την άμυνα της Τζένοα στον αέρα αλλά αυτή τη φορά έστειλε την μπάλα άουτ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Καπούτο δεν κατάφερε να νικήσει τον Σιρίγκου.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος (48′) ο Ερνάνι βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά σούταρε άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Καντρέβαμ πλάσαρε από πλάγια θέση, ο Σιρίγκου δεν κατάφερε να μπλοκάρει και ο Καπούτο έκανε από κοντά το 0-2. Ο Πάντεφ στο 64′ πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε και πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η Σαμπντόρια σκόραρε στο 67′ με τον Γκαμπιαντίνι και αρχικά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Το VAR όμως έδειξε ότι δεν υπήρχε παράβαση και το γκολ μέτρησε για να γίνει το 0-3. Η Τζέονα κατάφερε να μειώσει στο 788′ με κεφαλιά του Ντέστρο. Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Καντρέβα. Ακολούθησαν δύο δοκάρι για την Τζένοα με τον Βανχέουσντεν στο 82′ και τον Βάσκες στο επόμενο λεπτό.

Tζένοα: Σιρίγκου, Βανχέσουντεν (85’Καλόν), Μασιέλο (57’Βάσκες), Κρίσιτο, Γκιλιόνε, Στουράρο, Μπαντέλι, Ερνάνι (73’Πορτανόβα), Καμπιάσο, Πάντεφ, Εκουμπάν (57’Ντέστρο).

Σαμπντόρια: Αουντέρο, Μπερετζίντσκι (68’Ντραγκουζίν), Γιοσίντα, Κόλεϊ, Αουτζέλο, Καντρέβα (93’Ασκλίντσεν), Θόρσμπι (76’Τσαμπότ), Έκνταλ, Σίλβα, Καπούτο, Γκαμπιαντίνι (68’Βέρε).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ