Βενέτσια – Γιουβέντους 1-1 – «Γκέλα» ολκής για τη «Βέκια Σινιόρα»

Βενέτσια – Γιουβέντους 1-1 – «Γκέλα» ολκής για τη «Βέκια Σινιόρα»

Μετά από 2 σερί νίκες η Γιουβέντους στραβοπάτησε. Η «Γηραιά Κυρία» ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στη Βενέτσια και παραμένει μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League

Μεγάλη αποτυχία για τη Γιουβέντους! Η «Γηραιά Κυρία» δεν κατάφερε να επικρατήσει της Βενέτσια εκτός έδρας, παραχωρώντας ισοπαλία με σκορ 1-1.

Σκόρερ για τη Γιούβε ο Άλβαρο Μοράτα στο 32′, ισοφάρισε στο 55′ ο Αράμου. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι συνεχίζει να κινείται στη μετριότητα εντός συνόρων, καθώς μετά από 17 αγώνες βρίσκεται στην 6η θέση της Serie A με 28 βαθμούς. Είναι στο -6 από την τετράδα του Champions League.

Στο 32ο λεπτό μετά από σέντρα του Πελεγκρίνι από αριστερά, ο Μοράτα με όμορφο τακουνάκι στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-0 για τη Γιουβέντους.

Αλλά η Βενέτσια δεν είχε… πει την τελευταία της λέξη. Στο 55′ ο Αράμου με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και έδωσε στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία (16η η Βενέτσια με 16 πόντους).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Ρομέρο, Μοντολό, Καλντάρα, Χαπς, Εμπουεχί (79’ Ματσόκι), Τσρνιγκόι )80’ Πέρετς), Μπούσιο, Αμπαντού (64’ Τέσμαν), Αράμου, Ανρί (80’ Φόρτε), Γιόνσεν (57’ Κιγινέ)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπονούτσι, Ντε Σίλιο, Πελεγκρίνι (76’ Σάντρο), Ντε Λιχτ, Κουαδράδο, Ραμπιό, Λοκατέλι (87’ Σουλέ), Μοράτα, Ντιμπάλα (12’ Κάιο Ζόρζε, 76’ Κεν), Μπερναρντέσκι (76’ Μπεντανκούρ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ