Νάπολι – Έμπολι 0-1

Νάπολι – Έμπολι 0-1

Η ελεύθερη πτώση της Νάπολι συνεχίζεται, με την Έμπολι να περνά με 1-0 από το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και να ρίχνει τους «παρτενοπέι» στην τέταρτη θέση. Νίκη με ανατροπή για τη Σασουόλο κόντρα στη Λάτσιο (2-1).

Μετά την ισοπαλία με τη Σασουόλο και την ήττα από την Αταλάντα, το κακό τρίτωσε για τη Νάπολι που έχασε και από την Έμπολι (0-1) μέσα στο σπίτι της και κατρακύλησε στην τέταρτη θέση. Στο -3 από την κορυφή πλέον η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι που καλείται να συνέλθει άμεσα αν δεν θέλει να μείνει από νωρίς εκτός τίτλου.

Η Νάπολι κυριάρχησε από την αρχή κι έψαξε το γκολ, με τον Ελμάς στο 24′ να έχει δοκάρι ενώ ούτε οι Λοσάνο και Ινσίνιε κατάφεραν να σκοράρουν στις ευκαιρίες τους στο πρώτο ημίχρονο.

Η πίεση των γηπεδούχων εντάθηκε στο δεύτερο μέρος όπου ο Ζέσους σκόραρε στο 61′, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ. Δέκα λεπτά μετά, η Έμπολι βρήκε γκολ από σπόντα όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ανγκισά έδιωξε με κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του Κουτρόνε και κατέληξε στα δίχτυα του Οσπίνα για το 0-1.

Στο 72ο λεπτό η Νάπολι είχε κι άλλο δοκάρι σε σουτ του Πετάνια ενώ πίεσε μέχρι και το φινάλε χωρίς να καταφέρει να βρει έστω ένα γκολ για την ισοφάριση.

Νάπολι: Οσπίνα, Ραχμάνι, Ντι Λορέντζο, Ρουί, Ζέσους, Ντέμε (63’ Ανγκισά), Ζιελίνσκι (22’ Ινσίνιε), Ουνάς, Λοσάνο (63’ Πολιτάνο), Ελμάς (87΄Μαλκουί), Μέρτενς (63’ Πετάνια).

Εμπολι: Βικάριο, Στοϊάνοβιτς, Ισμαΐλι, Λουπέρτο (81’ Βίτι), Παρίζι, Χέντερσον (63’ Χάας), Στούλατς (64’ Ρίτσι), Ζουρκόβσκι (79’ Μπαντινέλι), Μπαϊράμι (65’ Ντι Φραντσέσκο), Πιναμόντι, Κουτρόνε

Μεγάλη ανατροπή για Σασουόλο

Με το… καλημέρα στο ματς η Λάτσιο άνοιξε το σκορ με τον Τζακάνι να πλασάρει από το σημείο του πέναλτι και να κάνει το 0-1 στο 6′.

Η απάντηση για τη Σασουόλο ήρθε στο 63′ όταν ο Μπεράρντι με ωραίο σουτ έκανε το 1-1 και πέντε λεπτά μετά ο Ραζπαντόρι με νέο μακρινό σουτ έκανε το 2-1 κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Σασαουόλο: Κονσίλι, Τόλιαν, Κίρικες, Ροζέριο, Φεράρι (73’ Αϊχάν), Λοπές, Φρατέζι, Ραζπαντόρι, Μπεράρντι (81’ Ντεφρέλ), Τραορέ (73’ Ενρίκε), Σκαμάκα (81’ Μπογκά)

Λάτσιο: Στρακόσια, Χισάι 78’ Μουρίκι), Λουίζ Φελίπε, Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Ακπα Άκπρο (71’ Άντερσον), Κατάλντι (78’ Λέιβα), Μπάσιτς, Πέδρο (46’ Άντερσον), Τζακάνι (65’ Λατσάρι), Ιμόμπιλε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ