Τεσσάρα κορυφής για την Ίντερ (4-0)

Τεσσάρα κορυφής για την Ίντερ (4-0)

Καταιγιστική Ίντερ επικράτησε με 4-0 της Καλιάρι και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εμφάνιση Πρωταθλήτριας. Ακόμη μία το τελευταίο διάστημα. Εμφάνιση με ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που σηματοδότησε την επιστροφή της στην κορυφή. Η Ίντερ δείχνει ασταμάτητη το τελευταίο διάστημα, επικράτησε με 4-0 της Καλιάρι, εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Μίλαν και πλέον βρίσκεται μόνη πρώτο, στο +1 από τους Ροσονέρι.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι δεν ήθελε να αφήσει την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Μπήκε φουριόζα στην αναμέτρηση, έχασε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού, παρόλο αυτά η υπεροχή της καρποφόρησε στο 29΄, όταν ο Λαουτάρο Μαρτίνς νίκησε τον Κράνιο για το 1-0. Μάλιστα, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ των Νερατζούρι θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλο τέρμα, πριν την λήξη του ημιχρόνου, ωστόσο η εκτέλεση πέναλτι που επιχείρησε δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, οι Πρωταθλητές Ιταλίας καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση νίκη. Μέσα σε ένα εικοσάλεπτο, Αλέξις Σάντσες (50΄), Τσαλχάνογλου (66΄) και Λαουτάρο Μαρτίνες (68΄) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου, φτάνοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαζτόνι, Ντάμφρις (72’ Ντιμάρκο), Μπρόζοβιτς (72’ Βιδάλ), Τσαλχάνογλου (76’ Σένσι), Μπαρέλα, Πέρισιτς (83’ Τζανότι), Λαουτάρο Μαρτίνες (72’ Σατριάνο), Σάντσες

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Γοδίν, Καρμπόνι (82’ Ομπέρt), Νταλμπέρτ, Κάσερες (70’ Τζάπα), Μπελανόβα, Μαρίν, Ντεϊόλα (82’ Ολίβα), Γκράσι (59’ Λυκογιάννης), Κεϊτά Μπαλντέ (70’ Παβολέτι), Ζοάο Πέδρο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ