Ρόμα – Σπέτσια 2-0 – Επέστρεψε στις νίκες η Ρόμα κόντρα στην Σπέτσια

Ρόμα – Σπέτσια 2-0 – Επέστρεψε στις νίκες η Ρόμα κόντρα στην Σπέτσια

Η Ρόμα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στο ιταλικό πρωτάθλημα, επικρατώντας με σκορ 2-0 της Σπέτσια.

Επιστροφή στις νίκες για τη Ρόμα, έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες, επικρατώντας με σκορ 2-0 της Σπέτσια στο «Ολίμπικο», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Serie A. Οι «τζιαλορόσι» βρήκαν νωρίς γκολ με τον Σμόλινγκ και στη συνέχεια επέβαλλαν τον ρυθμό τους, παίρνοντας το θετικό αποτέλεσμα.

Έτσι με τη νίκη της αυτή, το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας (που οδηγεί στο Europa Conference League) όπου και ισοβαθμεί στους 28 πόντους με τη Γιουβέντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι 17οι και στους 12 πόντους.

Η Ρόμα ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση, με τον Κρις Σμόλινγκ μόλις στο 6ο λεπτό να βρίσκει δίχτυα και να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους. Μάλιστα οι «τζιαλορόσι» είχαν μερικές ακόμα ευκαιρίες για να ανεβάσουν κι άλλο τον δείκτη του σκορ, όμως δεν βρήκαν στόχο, με το προβάδισμά τους στο ημίχρονο να μένει στο ένα γκολ.

Το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο ουσιαστικά άρχισε το δεύτερο μέρος όπως το πρώτο, με ένα γρήγορο τέρμα. Στο 56′ ο Ρότζερ Ιμπάνιεζ έκανε το 2-0 και έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του. Η Σπέτσια είχε απάντηση έξι λεπτά αργότερα, όμως το γκολ του Ρέι Μανάι ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από υπόδειξη του VAR. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η Ρόμα πήρε ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Κάρσντορπ, Κούμπουλα, Βίνια, Ιμπάνιεθ, Σμόλινγκ (64’ Ντιαβαρά), Κριστάντε, Βερετού (90+3′ Μποβέ), Μχιταριάν, Έιμπραχαμ, Μαγιοράλ (64’ Αφενά Γκιάν)

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Αμιάν, Έρλιτς, Νικολάου, Γκιασί, Ρέκα, Ματζιόρε (53΄Μπαζτόνι), Σάλα (17’ Κίβιορ), Κοβαλένκο (53’ Αγούδελο), Στρέλετς (53’ Βέρντε), Μανάι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ