Ντεμιράλ – «Η Αταλάντα έχει την ποιότητα της Γιουβέντους τη χρονιά του τίτλου»

Ντεμιράλ – «Η Αταλάντα έχει την ποιότητα της Γιουβέντους τη χρονιά του τίτλου»

Ο Μερίχ Ντεμιράλ μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στην Αταλάντα, ενώ αναφέρθηκε και στην ποιότητα που έχει η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Ο Τούρκος διεθνής κεντρικός αμυντικός Μερίχ Ντεμιράλ, που αγωνίζεται ως δανεικός από την Γιουβέντους στην Αταλάντα, ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα play offs του Europa League, εξήγησε την απόφασή του να ενταχθεί στην ομάδα του Μπέργκαμο το περασμένο καλοκαίρι.

«Μίλησα με τον προπονητή πριν πάω στον σύλλογο και κατάλαβα ότι αυτή η απόφαση ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν αρκετά δύσκολο στην αρχή, έπρεπε να καταλάβω τους μηχανισμούς της ομάδας και να αλλάξω νοοτροπία. Οι προπονήσεις του Γκασπερίνι είναι έντονες, αλλά πιστεύω ότι είναι ο καταλληλότερος προπονητής για μένα. Μου αρέσουν οι μεγάλες προκλήσεις», είπε ο Τούρκος διεθνής αμυντικός σε συνέντευξή του στην Gazzetta dello Sport.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εκπληκτική πορεία της Αταλάντα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μπέργκαμο βρίσκεται στην τέταρτη θέση της serie A, τρεις βαθμούς κάτω από την πρωτοπόρο Ίντερ . «Μέχρι να είμαστε πρώτοι δεν θέλω να το συζητήσω», λέει ο Ντεμιράλ.

«Είμαστε μια όμορφη ομάδα. με παίκτες κατάλληλους για χαρακτηριστικά στο ποδόσφαιρο που θέλει ο προπονητής μας. Όσον αφορά την ποιότητα, είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τη Γιουβέντους όταν κέρδισα τον τίτλο (2019/20). Δεν ξέρω αν κάνουμε κάτι ιδιαίτερο, αλλά αυτό που νιώθεις παίζοντας σε αυτή την Αταλάντα είναι ότι όλα είναι πιθανά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ