Κάλιαρι – Ουντινέζε 0-4

Κάλιαρι – Ουντινέζε 0-4

Η Ουντινέζε διέλυσε με 4-0 την Κάλιαρι εκτός έδρας, ξέφυγε με +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Σαρδηνίας που μετράει πλέον δέκα σερί ματς χωρίς νίκη.

Κατήφορος χωρίς φρένα για την Κάλιαρι που διασύρθηκε με 0-4 από την Ουντινέζε στη Σαρδηνία, έφτασε τα δέκα σερί ματς στη Serie A χωρίς νίκη κι έμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολίας. Στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού οι «ασπρόμαυροι» που φαίνεται πως ξεμπερδεύουν με την υπόθεση παραμονή.

Μόλις στο 4′ ο Μακεντζό έκανε φοβερή ενέργεια και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 45′ ο Ντεουλοφέου με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2 και στο 50′ ήρθε και το 0-3 με τρομερό σουτ του Μολίνα.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους γηπεδούχους στο 66′ όταν αποβλήθηκε ο Μαρίν και πέντε λεπτά αργότερα η Ουντινέζε έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα με τον Ντεουλεφέου να κάνει το 0-4 με νέα γκολάρα.

Κάλιαρι: Κράνιο, Γοδίν, Νταλμπέρτ (46’ Λυκογιάννης), Τσεπιτέλι (70’ Τζάπα), Μπελανόβα, Καρμπόνι (46’ Κάσερες), Γκράσι, Μαρίν, Νάντες (46’ Κεϊτά), Παβολέτι (70’ Ντεϊόλα), Πέδρο

Ουντινέζε: Σιλβέστρι, Νάουτινκ, Μολίνα (80’ Σοπί), Μπεκιάο (87’ Σάμαρντζιτς), Σαμίρ, Αρσλάν (75’ Γιάγιαλο), Ουντότζιε (80’ Ζεέχελααρ), Γουάλας, Μακεντζό, Ντεουλοφέου (75’ Πουσέτο), Μπέτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ