Φιορεντίνα – Σασουόλο 2-2 (Vid)

Φιορεντίνα – Σασουόλο 2-2 (Vid)

Η Φιορεντίνα ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Σασουόλο εντός έδρας με τον Βλάχοβιτς να πετυχαίνει γκολ και να γράφει ιστορία, καθώς έφτασε τα 33 τέρματα σε ένα ημερολογιακό έτος ισοφάρισε το ρεκόρ του Ρονάλντο.

Η Φιορεντίνα ήρθε ισόπαλη εντός έδρας 2-2 με την Σασουόλο για την 18η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Βλάχοβιτς πέτυχε το πρώτο γκολ της Φιορεντίνα και έγραψε ιστορία στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς με αυτό το τέρμα έφτασε τα 33 τέρματα συνολικά σε ένα ημερολογιακό έτος και ισοφάρισε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο,  που είχε βάλει 33 γκολ όταν αγωνιζόταν στην Γιουβέντους. Μάλιστα, ο Βλάχοβιτς θα έχει την ευκαιρία να τον ξεπεράσει αν πετύχει ακόμα ένα γκολ στο ματς με την Ελλάς Βερόνα, το οποίο είναι και το τελευταίο της Φιορεντίνα για το 2021.

Ο αγώνας

Η Σασουόλο μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφερε ανοίξει το σκορ στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Σκαμάκα με ένα πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ και έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Πέντε λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 37ο λεπτό η Σασουόλο διπλασίασε τα τέρματα της στην αναμέτρηση. Επειτα από έξοχη πάσα του Ρασπαντόρι, ο Φρατέσι έγινε αποδέκτης της μπάλας και νίκησε τον Τερατσιάνο για το 2-0. Μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρξε κάποια άλλοι αξιοσημείωτη φάση και οι φιλοξενούμενοι πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια με 2-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Φιορεντίνα ανέβασε στροφές και κατάφερε να μειώσει αρχικά στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Βλάχοβιτς, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και ένα δυνατό πλασέ μείωσε σε 2-1. Δέκα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τορέιρα με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας για τη Φιορεντίνα σε 2-2. Λίγα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο ωστόσο μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν απειλήθηκαν και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 2-2.

Δείτε εδώ το γκολ του Βλάχοβιτς: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ