Μίλαν – Νάπολι 0-1

Μίλαν – Νάπολι 0-1

Η Νάπολι πέρασε από το «Σαν Σίρο» επικρατώντας με σκορ 1-0 της Μίλαν, πιάνοντας έτσι στη δεύτερη θέση του «ροσονέρι» και βάζοντας... φωτιά στο πρωτάθλημα.

Φωτιά στο πρωτάθλημα Ιταλίας έβαλε η Νάπολι, που επικράτησε με σκορ 1-0 της Μίλαν στο «Σαν Σίρο», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Με το αποτέλεσμα αυτό, έπιασε τους «ροσονέρι» στη δεύτερη θέση (39β.) και πλησίασε την Ίντερ στο -4.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι εκμεταλλεύτηκε το τέρμα που σημείωσε νωρίς στην αναμέτρηση, άντεξε στη πίεση στο τέλος και έδωσε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη Serie A, ενόψει της συνέχειας, σε μια άκρως αμφίρροπη μάχη για τον τίτλο.

Η Νάπολι ξεκίνησε το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό της συνάντησης, ο Ελίφ Ελμάς, μετέτρεψε σε γκολ την πάσα του Πιοτρ Ζιελίνσκι κάνοντας έτσι το 1-0 και… κόβοντας τα πόδια της Μίλαν μέσα στην έδρα της. Οι «παρτενοπέι» ήταν ανώτεροι σε όλο το 45λεπτό όμως το σκορ δεν άλλαξε και έμεινε έτσι μέχρι το ημίχρονο.

Όπως ήταν λογικό οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι πίεσαν περισσότερο στο δεύτερο μέρος, με τη Νάπολι όμως να μην αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, διατηρώντας σχεδόν εύκολα το υπέρ της προβάδισμα. Οι προσπάθειες της Μίλαν παρέμειναν άκαρπες.

Στο πιο κρίσιμο σημείο του ματς, η Μίλαν κατάφερε να βρει το 1-1 μετά από φάση διαρκείας και διαδοχικές κόντρες, η μπάλα στρώθηκε στον Κεσί που με σουτ από το πέναλτι βρήκε δίχτυα, ωστόσο ο Μάσα πήγε στο VAR και ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ στον Ζιρού που ήταν πεσμένος. Έτσι η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Μπάλο Τουρέ, Ρομανιόλι, Φλορέντσι (86’ Καλουού),  Τόμορι, Τονάλι (78’ Μπενασέρ), Κεσί, Μεσίας (78’ Καστιγιέχο), Μπραΐμ Ντίαθ (63’ Ζιρού), Κρούνιτς (63’ Σαλεμάκερς), Ιμπραΐμοβιτς

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Μαλκουί, Ραχμάνι, Ζέσους, Ντι Λορέντζο, Ντέμε (54’ Λομπότκα), Ανγκισά, Ζιελίνσκι (77’ Ουνάς), Λοσάνο (77’ Πολιτάνο), Ελμάς (86’ Γκουλάμ), Πετάνια (78’ Μέρτενς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ