Ματαιώθηκε το Ουντινέζε – Σαλερνιτάνα με υπαιτιότητα των φιλοξενουμένων

Ματαιώθηκε το Ουντινέζε – Σαλερνιτάνα με υπαιτιότητα των φιλοξενουμένων

Στις δικαστικές αίθουσες θα αποφασιστεί η τύχη του αγώνα ανάμεσα στην Ουντινέζε και την Σαλερνιτάνα, μετά την άρνηση της δεύτερης να ταξιδέψει λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Δεν διεξήχθη ποτέ η αναμέτρηση της Ουντινέζε με την Σαλερνιτάνα (19:30) για την 19η αγωνιστική της Serie A.

Η ομάδα του Ούντινε όπως και οι διαιτητές, έδωσαν το παρών στην «Dacia Arena» και περίμεναν την έναρξη του παιχνιδιού.

Όμως, απουσίαζαν οι φιλοξενούμενοι, στους οποίους είχε απαγορευτεί από τις αρχές του Σαλέρνο να ταξιδέψουν λόγω των δύο κρουσμάτων κορωνοϊού στο εσωτερικό της ομάδας. Μάλιστα, είχαν βγάλει και σχετική ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν πως το παιχνίδι δεν θα ξεκινήσει, αλλά η διοργανώτρια αρχή από την πλευρά της υποστήριζε πως δεν υπήρχε καμία τέτοια απόφαση και στις 19:30 θα υπήρξε κανονικά σέντρα.

Κάπως έτσι, το ματς ματαιώθηκε με υπαιτιότητα των φιλοξενούμενων που δεν παρευρέθηκαν στο Ούντινε, με την τύχη του αγώνα να κρίνεται στις δικαστικές αίθουσες.

Την ίδια ώρα, έχει ξεκινήσει και ένας «πόλεμος» δηλώσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο τεχνικός διευθυντής των «φριουλάνι», Πιερπάολο Μαρίνο, υποστήριξε πως η Serie A πήρε την σωστή απόφαση, ενώ έκανε αναφορά και στο γεγονός πως προ εβδομάδων η ομάδα του είχε ταξιδέψει στη Ρώμη για το ματς με τη Λάτσιο με επτά ποδοσφαιριστές λιγότερους λόγω covid-19.

Η Σαλερνιτάνα με την σειρά της διαρρέει πως τήρησαν κατά γράμμα όσα αναφέρει το υγειονομικό πρωτόκολλο και όσα τους είπαν οι αρχές του Σαλέρνο και δεν φέρουν καμία ευθύνη για το γεγονός πως η διοργανώτρια αρχή δεν ανέβαλε το παιχνίδι.

Επιμένουν μάλιστα πως δεν μπορούν να το χάσουν στα χαρτιά, πατώντας στο δεδικασμένο που δημιουργήθηκε την περασμένη σεζόν με το Γιουβέντους-Νάπολι, το οποίο τελικά διεξήχθη μετά από καιρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ