Ίντερ : Πλησιάζει ο Ασαμόα, λέει η Gazzetta dello Sport

Ίντερ : Πλησιάζει ο Ασαμόα, λέει η Gazzetta dello Sport

Η Ίντερ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κουάντουο Ασαμόα, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport. Ο Γκανέζος αριστερός εξτρέμ έχει ήδη απορρίψει την προοπτική της παραμονής του στη Γιουβέντους και φέρεται να πλησιάζει στη μετακίνησή του στο Μιλάνο για χάρη των νερατζούρι. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής που έχει φέτος 20 συμμετοχές, αρνήθηκε την πρόταση της «Γηραιάς Κυρίας» για ανανέωση […]

Η Ίντερ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κουάντουο Ασαμόα, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport. Ο Γκανέζος αριστερός εξτρέμ έχει ήδη απορρίψει την προοπτική της παραμονής του στη Γιουβέντους και φέρεται να πλησιάζει στη μετακίνησή του στο Μιλάνο για χάρη των νερατζούρι.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής που έχει φέτος 20 συμμετοχές, αρνήθηκε την πρόταση της «Γηραιάς Κυρίας» για ανανέωση του συμβολαίου του, με το ισχύον να λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Επίσης αναφέρεται ότι ο διευθυντής της Γιουβέντους Τζουζέπε Μαρότα έχει αποδεχτεί την ήττα του συλλόγου σε αυτό το ζήτημα και ότι δεν προτίθεται να κάνει άλλες προσφορές στον Ασαμόα.

Οι πληροφορίες υποστηρίζουν ότι το συμβόλαιό του με την Ίντερ θα είναι τριετούς διάρκειας με ετήσιες αποδοχές 3,5 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ