Γιουβέντους : Πρώτος στόχος εν όψει καλοκαιριού ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (vid)

Γιουβέντους : Πρώτος στόχος εν όψει καλοκαιριού ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (vid)

Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς κάνει μαγική σεζόν με τη φανέλα της Λάτσιο και η Γιουβέντους φέρεται να τον έχει στην πρώτη θέση της λίστας της εν όψει του καλοκαιριού.

Μια ανανέωση στη μεσαία της γραμμή με «ενέσεις» νεότητας και ποιότητας θα επιχειρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι η Γιουβέντους, η οποία έχει ήδη ξεχωρίσει μάλιστα τον βασικό της στόχο. Αυτός, σύμφωνα με την «Tuttosport» είναι ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ο οποίος πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν με τη φανέλα της Λάτσιο.

Ο 23χρονος διεθνής Σέρβος χαφ, γεννημένος στην Ισπανία και εκπροσωπούμενος από τον παλαίμαχο επιθετικό Ματέα Κέζμαν, έχει εκτινάξει φέτος την χρηματιστηριακή του αξία (37 συμμετοχές, 11 γκολ, 7 ασίστ), με τα 17.000.000 που εκταμίευσε η Λάτσιο το 2015 για να τον αποκτήσει από την Γκενκ, να φαντάζουν πλέον… ψίχουλα.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας λοιπόν, τον έχει σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα στην κορυφή της λίστας της και εφόσον θελήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της θα πρέπει να εκταμιεύσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ, με τον πρόεδρο της Λάτσιο, πάντως, Κλαούντιο Λοτίτο, να προτιμά να τον πουλήσει σε σύλλογο του εξωτερικού.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών το όνομα του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έχει παρελάσει από το ρεπορτάζ των Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν, συλλόγων δηλαδή με «γερό» πορτοφόλι, που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των «λατσιάλι» για τον υψηλόσωμο κεντρικό μέσο.

https://www.youtube.com/watch?v=a4YScaF4xGc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ