«Γκολ» στις καθυστερήσεις για την Σαλερνιτάνα – Βρήκε ιδιοκτήτη και παραμένει στη Serie A

«Γκολ» στις καθυστερήσεις για την Σαλερνιτάνα – Βρήκε ιδιοκτήτη και παραμένει στη Serie A

Η Σαλερνιτάνα πρόλαβε την διορία και πέρασε στα χέρια νέου ιδιοκτήτη, με αποτέλεσμα να πάρει την απαραίτητη άδεια για να παραμείνει και το 2022 στη Serie A.

Ανατροπή στο φινάλε! Η Σαλερνιτάνα λίγο πριν την εκπνοή της διορίας (1/1) βρήκε νέο αγοραστή και παρέμεινε στο φετινό πρωτάθλημα της Serie A.

Πάμε να τα πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Ο ιταλικός σύλλογος μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου παρέμενε στα χέρια του Λοτίλο και του κουνιάδου του, Μάρκο Μετσαρόμα. Η συγκεκριμένη διοίκηση όμως είχε χαρακτηριστεί προσωρινή λόγω της προεδρικής θέσης που κατέχει ο Λοτίλο στη Λάτσιο.

Αυτό ερχόταν σε αντίθεση με τους εσωτερικούς κανονισμούς της Serie A που απαγορεύουν την ανάμειξη παράγοντα σε δύο ομάδες της ίδιας κατηγορίας.

Η υπόθεση λοιπόν ήταν ξεκάθαρη. Αν η Σαλερνιτάνα δεν έβρισκε νέο ιδιοκτήτη μέχρι την πρώτη μέρα του χρόνου, θα διαγραφόταν οριστικά από το πρωτάθλημα.

Κάτι που αποφεύχθηκε οριακά την τελευταία στιγμή, αφού λίγα λεπτά πριν από την Πρωτοχρονιά μετά από ένα γραφειοκρατικό θρίλερ, ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του συλλόγου στον Ντανίλο Ιερβολίνο έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Μπορεί πάντως η Σαλερνιτάνα να έμεινε στην μεγάλη κατηγορία, αλλά όντας ουραγός της βαθμολογίας με οκτώ βαθμούς, αναζητά ένα θαύμα προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Serie A και τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ