Μίλαν : Συμφώνησε για τρία χρόνια ο Γκατούζο

Μίλαν : Συμφώνησε για τρία χρόνια ο Γκατούζο

Ο Τζενάρο Γκατούζο συμφώνησε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μίλαν, παραμένοντας στον πάγκο των ροσονέρι.

Ο Τζενάρο Γκατούζο συμφώνησε με την διοίκηση της Μίλαν για την υπογραφή τριετούς συμβολαίου συνεργασίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρώσει και τυπικά την επέκταση της συνεργασίας του με τους ροσονέρι. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Ιταλός τεχνικός θα πάρει μια πολύ μεγάλη αύξηση, καθώς οι πληροφορίες από την γειτονική χώρα αναφέρουν ότι η ετήσια αμοιβή του Γκατούζο θα είναι δύο εκατ. ευρώ.

Ο παλαίμαχος άσος της Μίλαν είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ιταλικού συλλόγου στα τέλη Νοεμβρίου, αντικαθιστώντας τον Βιτσέντσο Μοντέλα. Πολλοί ήταν αυτοί που είχαν εκφράσει την αντίθεση τους στην επιλογή της διοίκησης των ροσονέρι, θεωρώντας πως ο Γκατούζο δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Η πορεία πάντως της Μίλαν ήταν πολύ καλή και οι διοικούντες την ιταλική ομάδα αποφάσισαν να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Γκατούζο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ