Μουρίνιο – «Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα αρνηθεί την πρόταση της Μίλαν»

Μουρίνιο – «Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα αρνηθεί την πρόταση της Μίλαν»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε ότι είχε απορρίψει πρόταση της Μίλαν, τονίζοντας πως νιώθει χαρούμενος γι' αυτή του την απόφαση.

Η Μίλαν επικράτησε της Ρόμα με 3-1 στο χθεσινό μεταξύ τους ντέρμπι και πλησίασε στο -1 από την κορυφή.

Οι «τζιλαρόσι» είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, ενώ οι οπαδοί των «ροσονέρι» γιούχαραν σε κάθε ευκαιρία τον Ζοσέ Μουρίνιο και εκείνος δεν παρέλειψε να τους απαντήσει μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε πως πριν από τρία χρόνια απέρριψε πρόταση της Μίλαν, τονίζοντας ότι νιώθει χαρούμενος που έριξε άκυρο στην ομάδα του Πιόλι.

«Μου είχε κάνει πρόταση η Μίλαν πριν από μερικά χρόνια. Το σκεφτόμουν σοβαρά για τρεις μέρες, αλλά τώρα μπορώ να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος που αρνήθηκα και δεν ήρθα εδώ.

Είμαι επαγγελματίας! Έχω πολλά συναισθήματα όμως και έχω τεράστια όρεξη για να κάνω καλά πράγματα με τη Ρόμα. Θέλω να γράψω ιστορία με αυτόν τον σύλλογο.

Είδα ότι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι οπαδοί της Μίλαν με αποδοκίμαζαν. Το ξαναλέω πως μετά από αυτό νιώθω διπλά χαρούμενος για το γεγονός που είπα “όχι” στην πρόταση τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Special One».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ