Νάπολι : Κοιτάζει τον Περίν για αντι-Ρέινα

Νάπολι : Κοιτάζει τον Περίν για αντι-Ρέινα

Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι η διοίκηση της Νάπολι είναι διατεθειμένη να δαπανήσει περίπου 20 εκατ. ευρώ για τον Ματία Περίν.

Η αναζήτηση του διαδόχου του Πέπε Ρέινα συνεχίζεται από τη Νάπολι, με τους παρτενοπέι όμως  έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Ματία Περίν της Τζένοα.

Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι η διοίκηση της Νάπολι είναι διατεθειμένη να δαπανήσει περίπου 20 εκατ. ευρώ για τον Περίν, ποσό αρκετά χαμηλότερο από τα 28 εκατ. που απαιτούνται για τη μεταγραφή του Μπερντ Λένο της Λεβερκούζεν.

Το γεγονός πως ο Ρέινα φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν από το ερχόμενο καλοκαίρι αναγκάζει την Νάπολι να μην κάνει άλλη πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και να ψάξει να βρει τον αντικαταστάτη του Ισπανού.

Ο 25χρονος σήμερα Περίν ανήκει στην Τζένοα από το 2010 και έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα το 2011. Από τότε έχουν μεσολαβήσει οι δανεισμοί σε Πεσκάρα και Πάντοβα, αλλά έγινε βασικός όταν επέστρεψε, το 2013.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ