Σαλερνιτάνα – Λάτσιο 0-3

Σαλερνιτάνα – Λάτσιο 0-3

Η Λάτσιο δεν συνάντησε δυσκολίες στην έδρα της Σαλερνιτάνα, επικράτησε 3-0 και ανέβηκε έστω και προσωρινά μόνη της στην έκτη θέση.

Η Λάτσιο δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Σαλερνιτάνα και έχοντας ένα εύκολο απόγευμα επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 και ανέβηκε, έστω και προσωρινά, μόνη της στην έκτη θέση.

Ο αγώνας

Η Λάτσιο ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση καθώς μόλις στο 7ο λεπτό τον του παιχνιδιού κατάφερε να προηγηθεί με τον Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους ενώ τρία λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα κάνοντας το 2-0 για την Λάτσιο. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρξε κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση με τη Λάτσιο να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενη με 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λάτσιο ευτύχησε να πετύχει και τρίτο γκολ στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Λατσάρι, ο οποίος έκανε το 3-0 και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του. Έτσι το 30 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα με την ομάδα του Σάρι να ανεβαίνει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα έστω και προσωρινά ενώ η Σαλερνιτάνα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ