Σπόντες Ντιμπάλα για τη σχέση του με Γιουβέντους

Σπόντες Ντιμπάλα για τη σχέση του με Γιουβέντους

Ο Πάουλο Ντιμπάλα άφησε αιχμές σχετικά με τα όσα έχουν συμβεί γύρω από το συμβόλαιο του με την Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους δεν βρήκε καμία αντίσταση απέναντι στην Ουντινέζε επικρατώντας εύκολα με 2-0 για την 22η αγωνιστική της Serie A. Ωστόσο η χθεσινή νίκη των «μπιανκονέρι» στιγματίστηκε από το γεγονός πως ο Αργεντίνος άσος δεν πανηγύρισε το τέρμα που πέτυχε στο 19ο λεπτό.

Πέρα από αυτό όμως κοίταξε και στην εξέδρα και προς το μέρος των διευθυντών της Γιουβέντους, εκεί που καθόταν ο Πάβελ Νέντβεντ. 

Αν και ο ίδιος διέψευσε προς κοίταξε προς τον μέρος του τεχνικού διευθυντή της Γιούβε, πολλοί μεταφράζουν την συγκεκριμένη κίνηση ως το γυαλί που έχει ραγίσει ανάμεσα στις σχέσεις του Αργεντίνου με την Γιουβέντους.

«Είμαστε η Γιουβέντους, φυσικά διεκδικούμε τις θέσεις του Champions League και πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αυτό δεν είναι η δύναμή μας, επομένως πρέπει να επικεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια», ανέφερε αρχικά στο «Sky Sport Italia», ανέφερε αρχικά ο Ντιμπάλα, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το άγριο βλέμμα που έριξε στην κερκίδα.

Είχα προσκαλέσει έναν φίλο μου και δεν μπορούσα να τον βρω στα επίσημα. Για αυτό κοίταγα προς τα εκεί μετά το γκολ που πέτυχα. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εκεί όμως. Δεν ξέρω αν με πιστεύετε, αυτό εξαρτάται μόνο από εσάς.

Έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί πάρα πολλά πράγματα για το συμβόλαιο μου και πολλές ανακρίβειες. Δεν θέλω να σχολιάσω περαιτέρω αυτό το ζήτημα. Θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε ο Παούλο Ντιμπάλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ