Σασουόλο – Βερόνα 2-4 – Νίκη και προσπέρασμα για τη Βερόνα (vid)

Σασουόλο – Βερόνα 2-4 – Νίκη και προσπέρασμα για τη Βερόνα (vid)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπάρακ ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, η Βερόνα πέρασε επιβλητικά από την έδρα της Σασουόλο. Ασίστ ο Κυριακόπουλος.

Έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Μπάρακ ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα η Βερόνα κατάφερε, να φύγει με σπουδαία νίκη από την έδρα της Σασουόλο με 4-2 για την 22η αγωνιστική της Serie A.

Με την νίκη αυτή οι φιλοξενούμενοι έφθασαν τους 30 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 11η θέση αφήνοντας στην 12η την ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου, ο οποίος «σέρβιρε» το 1-2 στον Σκαμάκα.

Το σκορ άνοιξε στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης Γκάντερ με κεφαλιά, ύστερα από ωραία σέντρα του Λάζοβιτς. Ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ύστερα κι από εξέτασε VAR, λόγω οφσάιντ. Τελικά η Βερόνα πέτυχε το πρώτο της τέρμα στην αναμέτρηση στο 37’ όταν ο Καπράρι με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Μπάρακ «χτύπησε» για πρώτη φορά κάνοντας το 2-0 για τους φιλοξενούμενους. Στην επανάληψη, η Σασουόλο μείωσε σε 2-1 χάρη στο γκολ Σαμάκα, το οποίο δημιούργησε ο Κυριακόπουλος που σήμερα αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα ξανά ο Μπάρακ έγραψε το 3-1 υπερ της ομάδας του από τα 11 μέτρα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν εκ νέου με τον Ντεφρέλ στο 67′, ωστόσο ο Μπάρακ στο 90+4 διαμόρφωσε το τελικό 4-2 ολοκληρώντας το προσωπικό του χατ-τρικ.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τόλιαν, Κίρικες (81′ Χαρούι), Φεράρι, Ροτζέριο, Φρατέσι, Λόπεζ, Μούλντουρ (63′ Ντεφρέλ), Ρασπαντόρι, Κυριακόπουλος, Σκαμάκα

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Τσεκερίνι (81′ Κόπολα), Γκουντέρ, Κασάλε, Ντεπάολι (68′ Φαραόνι), Ταμέζε (81′ Μπέσα), Βελόζο, Λάζοβιτς, Μπαράκ, Καπράρι (86′ Κάλινιτς), Σιμεόνε (68′ Λασάνια)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ