Μπολόνια – Νάπολι 0-2 : Ο Λοθάνο πήρε από το… χεράκι τη Νάπολι

Μπολόνια – Νάπολι 0-2 : Ο Λοθάνο πήρε από το… χεράκι τη Νάπολι

Με δύο γκολ του Λοθάνο, η Νάπολι απέδρασε από το Renato Dall'Ara, επικρατώντας με 2-0 της Μπολόνια. «Ζωντανοί» στη μάχη του Σκουντέτο οι «Παρτενοπέι».

Άλωσε το Renato Dall’Ara, έχοντας σε καταπληκτική βραδιά τον Λοθάνο η Νάπολι!

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι επικράτησε με 2-0 της Μπολόνια και διατήρησε την κοντινή της απόσταση από την κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι Παρτενοπέι βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 46 πόντους και είναι στο -2 από τη 2η Μίλαν και στο -4 από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Ο Λοθάνο έκανε όλη τη… δουλειά για τη Νάπολι στην αναμέτρηση με την Μπολόνια, με τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή να σημειώνει και τα δυο γκολ της ομάδας του.

Στο 20ο λεπτό, η Νάπολι άνοιξε το σκορ. Ο Ελμάς έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Λοθάνο με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι, έγραψε το 0-1.

Οι «Παρτενοπέι» μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 47’ ο Ζιελίνσκι έβγαλε κάθετα στον Ρουίθ, εκείνος από αριστερά γύρισε για τον Λοθάνο και ο Μεξικανός πλάσαρε εξ επαφής για το 0-2.

Στο 87ο λεπτό ο Οσιμέν έκανε ωραία ενέργεια και σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά αστόχησε, ενώ στο 90+3’’ το φάουλ του Σβάνμπεργκ σταμάτησε στο δοκάρι του Μερέτ.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Μπινκς, Τεατέ, Σουμαορό, Ντε Σιλβέστρι, Χίκεϊ (72’ Πίτια), Σβάνμπεργκ, Σοριάνο (67’ Βινιάτο), Βιόλα (52’ Ντομίνγκεθ), Σανσόνε (52’ Σκοβ Όλσεν), Αρναούτοβιτς (52’ Φαλτσινέλι)

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ρουί, Ζέσους, Ραχμάνι, Ρουίθ (86’ Γκουλάμ), Λομπότκα, Ελμάς (86’ Πετάνια), Ζιελίνσκι (80’ Ντέμε), Λοσάνο (71’ Οσιμέν), Μέρτενς (71’ Πολιτάνο).

Το 0-1 της Νάπολι

Το 0-2 των «Παρτενοπέι»

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ