Μίλαν – Σπέτσια 1-2 : Μυθικό κάζο

Μίλαν – Σπέτσια 1-2 : Μυθικό κάζο

Η Μίλαν προηγήθηκε κόντρα στη Σπέτσια και φλέρταρε με την κορυφή της Serie A, αλλά οι φιλοξενούμενοι έφεραν τούμπα το ματς (1-2) υποχρεώνοντας τους «ροσονέρι» σε μία οδυνηρή ήττα.

Την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας έστω και με ματς περισσότερο από την Ίντερ έχασε η Μίλαν. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι ηττήθηκε και μάλιστα με ανατροπή (1-2) από τη Σπέτσια μέσα στο «Σαν Σίρο» κι έτσι έμεινε στο -2 από τη συμπολίτισσά της.

Με πρωταγωνιστή τον Λεάο η Μίλαν «άγγιξε» το γκολ πολλές φορές στο πρώτο ημίχρονο και στο 44′ ο Πορτογάλος κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Προβεντέλ απέκρουσε την εκτέλεση του Ερναντές. Δευτερόλεπτα όμως πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Νικολάου έκανε τσαφ από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, η μπάλα έφτασε στον Λεάο που πλάσαρε πάνω από τον Προβεντέλ για το 1-0.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Νικολάου απείλησε με ισοφάριση, αλλά ο Μενιάν απέκρουσε την κεφαλιά του και τρία λεπτά μετά από γύρισμα του Βέρντε ο Αγκουντέλο έκανε το 1-1 ανενόχλητος από τη μικρή περιοχή. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μεσίας σκόραρε αλλά ο διαιτητής είχε σταματήσει τη φάουλ αντί να αφήσει πλεονέκτημα και 90+6′ ήρθε το απόλυτο σοκ.

Η Σπέτσια έφυγε στην κόντρα, ο Κοβαλένκο έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Γκιασί με πλασέ εξ επαφής έγραψε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Μίλαν: Μενιάν, Γκάμπια, Ερναντές, Φλορέντσι (70’ Καλάμπρια), Καλουλού, Μπακαγιόκο, Κρούνιτς, Μπραΐμ Ντίαθ (70’ Ζιρού), Λεάο (84’ Ρέμπιτς), Σαλεμάκερς (57’ Μεσίας), Ιμπραΐμοβιτς

Σπέτσια: Προβεντέλ, Νικολάου, Αμιάν, Έρλιτς, Ρέκα (77’ Φερέρ), Κίβιορ, Ματζιόρε (80’ Κοβαλένκο), Μπαζτόνι, Βέρντε, Γκιασί, Μανάι (58’ Αγκούντελο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ