Φιορεντίνα – Τζένοα 6-0 : Σ-έξι Φιορεντίνα!

Φιορεντίνα – Τζένοα 6-0 : Σ-έξι Φιορεντίνα!

Απίθανη παράσταση από τη Φιορεντίνα! Οι «Βιόλα» διέλυσαν τη Τζένοα με το τρομερό 6-0.

Την έκανε φύλλο και φτερό με συνοπτικές διαδικασίες! Η Φιορεντίνα δεν έδειξε κανέναν οίκτο στην Τζένοα, διαλύοντάς την με το εκπληκτικό 6-0.

Οι «Βιόλα» βρέθηκαν σε τρομερή βραδιά, ασελγώντας στο «πτώμα» της Τζένοα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με αυτό το τρίποντο, η Φιορεντίνα ανέβηκε στην 6η θέση της Serie A και βλέπει Ευρώπη.

Στο 10’ ο Σαπονάρα κέρδισε πέναλτι από τον Χεφτί, ο Βλάχοβιτς εκτέλεσε αλά-Πανένκα και ο Σιρίγκου μπλόκαρε. Στο  15’ ο Οντριοθόλα πήρε το ριμπάουντ στο σουτ του Βλάχοβιτς κι έκανε εξ επαφής το 1-0.

Στο 34΄ο Μποναβεντούρα πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 2-0, ενώ 8 λεπτά μετά, ο Μπιράγκι με απίθανη εκτέλεση φάουλ έγραψε το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Φιορεντίνα μπήκε δυνατά και έκανε το 4-0, με τον Βλάχοβιτς να… κρεμάει τον Σιρίγκου.

Στο 69’ ο Μπιράγκι με  νέα απίστευτη εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 5-0 και στο 77΄, ο Τορέιρα με κεφαλιά έκανε το 6-0.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Μπιράγκι (70’ Καγιεχόν), Οντριοθόλα, Ιγκόρ, Μιλένκοβιτς, Μποναβεντούρα (70’ Ντάνκαν), Σαπονάρα (70’ Ικονέ), Τορέιρα (80’ Πουλγκάρ), Μαλέχ, Βλάχοβιτς, Γκονζάλες (70’ Τέρζιτς)

ΤΖΕΝΟΑ: Σιρίγκου, Χεφτί, Φανχόισντεν, Όστιγκαρντ, Καλαφιόρι (46’ Μπάνι), Στουράρο (46’ Εκουμπάν), Μπαντέλι, Πορτανόβα (46’ Μελεγκόνι), Ροβέλα, Ντέστρο (80’ Μπούκσα), Γεμπόα (67’ Καϊσέδο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ