Ο Ιλισιτς στη «μαύρη τρύπα» της κατάθλιψης – Ο ηγέτης της Αταλάντα ξανά αντιμέτωπος με το «τέρας»

Ο Ιλισιτς στη «μαύρη τρύπα» της κατάθλιψης – Ο ηγέτης της Αταλάντα ξανά αντιμέτωπος με το «τέρας»

O Γιόζιπ Ίλισιτς έχει μείνει εκτός από τα τελευταία παιχνίδια της Αταλάντα και το «τέρας» της κατάθλιψης επέστρεψε - Τι συμβαίνει με τον Σλοβένο επιθετικό και ποιες είναι οι σκέψεις των Μπεργκαμάσκι;

10 Μαρτίου του 2020: O Γιόζιπ Ίλισιτς σημείωσε τέσσερα γκολ και η Αταλάντα επικράτησε με 4-3 της Βαλένθια και ο Σλοβένος επιθετικός έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία του Champions League που καταφέρνει αυτό το επίτευγμα, οδηγώντας την ομάδα του Γκασπερίνι στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Μετά από αυτό, κανένας δεν θα μπορούσε να προβλέψει αυτό που θα ακολουθούσε.

Ο ερχομός του κορωνοϊού ήρθε στο χειρότερο σημείο για τον Σλοβένο άσο. Η πόλη του Μπέργκαμο δεν θύμιζε σε τίποτα μια φυσιολογική πόλη, με τις εικόνες από την μεταφορά δεκάδων φέρετρων θυμάτων της πανδημίας πάνω σε φορτηγά του Ιταλικού στρατού να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Εκείνος δεν άντεξε, και βυθίστηκε στην κατάθλιψη. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους, είχε δηλώσει ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας του. Η καριέρα του ήταν τεντωμένη πάνω σε ένα σκοινί. Όμως κατάφερε να επανακάμψει.

Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μέσω της Εθνικής Σλοβενίας και σιγά σιγά έβρισκε τον καλό του εαυτό. Έμοιαζε να βγαίνει νικητής στην «μάχη» με το τέρας της κατάθλιψης. Και η Αταλάντα που διαχειρίστηκε την υπόθεση του με διακριτικότητα, τον «αγκάλιασε» και πάλι.

Παρόλο αυτά, ο Σλοβένος επιθετικός, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία, δίνει άλλη μια μάχη με το «σκοτάδι μέσα του». Ο ηγέτης της Αταλάντα στα τελευταία δυο παιχνίδια κόντρα σε Βένετσια και Ιντερ έμεινε εκτός αποστολής, ενώ τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στο επιβλητικό 6-2 κόντρα στην Ουντινέζε. Από εκεί και πέρα, ο 34άχρονος άσος δεν μπορεί να προσφέρει πλέον τα αναμενόμενα στους Μπεργκαμάσκι και πλέον, η ιταλική ομάδα όπως σημειώνουν δημοσιεύματα από την γείτονα χώρα δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει άλλο, μια κατάσταση που τείνει να γίνει μόνιμη.

Αυτή την στιγμή όλα είναι πιθανά για την σχέση Ίλισιτς και Αταλάντα. Ο σύλλογος προσπαθεί να διαχειριστεί και πάλι την κατάσταση με διακριτικότητα όπως και την πρώτη φορά, αλλά είναι πολύ πιθανό οι δυο πλευρές να λύσουν την μεταξύ τους συνεργασία. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να μείνει εύκολα ελεύθερος, καθώς έχει συμβόλαιο με την ομάδα από το Μπέργκαμο μέχρι το 2023 και η παραχώρηση του μοιάζει να είναι αρκετά πιθανή. Και όλα αυτά, λίγες εβδομάδες πριν το πρώτο παιχνίδι της Αταλάντα με τον Ολυμπιακό για τα playoffs του Europa League, εκεί που θα κριθεί η ευρωπαϊκή συνέχεια των Ερυθρόλευκων στην Ευρώπη την φετινή χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ