Serie A: Τεσσάρα για την Νάπολι – Νίκη «ανάσα» για την Σπέτσια (vid)

Serie A: Τεσσάρα για την Νάπολι – Νίκη «ανάσα» για την Σπέτσια (vid)

Η Νάπολι είχε ευκολο απόγευμα κόντρα στην Σαλερνιτάνα την οποία σκόρπισε με 4-1 ανεβαίνοντας προσωρινά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Τρίποντο «χρυσάφι» για την Σπέτσια του Δημήτρη Νικολάου απέναντι στην Σαμπονόρια.

Eύκολο απόγευμα είχε η Νάπολι η οποία φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα την ουραγό της βαθμολογίας Σαλερλιτάνα, και ανέβηκε προσωρινά στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 17′ ο Ζεσούς, με τον Μποναζόλι να ισοφαρίζει στα μισά του πρώτου μέρους, πριν δώσει ξανά προβάδισμα στους «παρτενοπέι» ο Μέρτενς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στην εκπνοή του πρώτου μέρους(43′).

Με το καλημέρα της επανάληψης ο Ραχμάνι(47′) έδωσε δύο διαφορά δύο τερμάτων στην ομάδα του, με τον φευγάτο… Ινσίνιε λίγα λεπτά αργότερα με το δεύτερο κερδισμένο χτύπημα πέναλτι της Νάπολι στην αναμέτρηση να γράφει το τελικό 4-1, και να φτάνει τα 115 τέρματα με την φανέλα της Νάπολι πίανοντας τον θρυλικό Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στην 3ή θέση των σκόρερ του συλλόγου.

Τρίποντο «χρυσάφι» για την Σπέτσια του Νικολάου

Με τον Δημήτρη Νικολάου στην σύνθεση της η Σπέτσια κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας με 1-0 της Σαμπντόρια και να φτάσει τους 25 βαθμούς, ξεφεύγοντας πια στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο πρώην κιτρινόμαυρος Ντανιέλε Βέρντε στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ