Ο Μουρίνιο αποθέωσε τον Κεραμίτση στα social media (pic)

Ο Μουρίνιο αποθέωσε τον Κεραμίτση στα social media (pic)

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης αποθεώθηκε στα social media από τον Ζοσέ Μουρίνιο, με τον «Special One» να δείχνει τη συμπάθεια του στον νεαρό Έλληνα άσο.

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρόμα στο ματς με την Κάλιαρι, μόλις στην ηλικία των 17 ετών, αποδεικνύοντας ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο τον πιστεύει.

Στο πρόσφατο παιχνίδι των «τζιλαρόσι»με την Έμπολι μπορεί ο Έλληνας αμυντικός να μην αγωνίστηκε και να παρέμεινε στον πάγκο, αλλά ακόμα και έτσι για εκείνον ήταν μια ξεχωριστή αναμέτρηση, καθώς επέστρεψε στο γήπεδο της Έμπολι, στο οποίο αγωνιζόταν πριν πάρει μεταγραφή στην ομάδα της πρωτεύουσας.

«Χαίρομαι για τη νίκη της ομάδας και για την απόδοση των συμπαικτών μου. Είμαι περήφανος που επέστρεψα με τη φανέλα της Ρόμα στην Έμπολι, όπου έφυγα όταν ήμουν παιδί», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σχολίασε τη δημοσίευση του Κεραμίτση, χρησιμοποιώντας τρία emoji που χειροκροτούν και έδειξε για ακόμη μια φορά τη συμπάθεια αλλά και την εμπιστοσύνη, που έχει στον νεαρό Έλληνα άσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ