Σοκ στη Νάπολι με Λοζάνο!

Σοκ στη Νάπολι με Λοζάνο!

Άσχημα νέα προέκυψαν από το Μεξικό για τη Νάπολι, η οποία δεν θα έχει στη διάθεση της για μεγάλο διάστημα τον Χίρβινγκ Λοζάνο, λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Δυσάρεστα ήταν τα νέα από το Μεξικό για τη Νάπολι, η οποία θα στερηθεί για σημαντικό χρονικό διάστημα των υπηρεσιών του Ιρβινγκ Λοσάνο.

Ο 26χρονος εξτρέμ αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της εθνικής του ομάδας με τον Παναμά, που έγινε τα ξημερώματα στην Πόλη του Μεξικού, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ, και διαγνώστηκε με εξάρθρωση ωμοπλάτης.

Όπως ανακοίνωσαν οι «παρτενοπέι», ο Λοσάνο θα υποβληθεί σε επιπλέον εξετάσεις, μετά την επιστροφή του στην Ιταλία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ο διεθνής Μεξικανός αποτελεί βασική μονάδα στην ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, μετρώντας ως τώρα 28 συμμετοχές και 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η απώλειά του αποτελεί πλήγμα για τη Νάπολι, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Serie A, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ιντερ, ενώ παράλληλα έχει μπροστά της τα δύο παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα για τα πλέι-οφ του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ