Ρόμα – Τζένοα 0-0

Ρόμα – Τζένοα 0-0

Ρόμα και Τζένοα έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι με δύο αποβολές και ακυρωμένο γκολ στις καθυστερήσεις για την ομάδα του Μουρίνιο μέσω VAR.

Μεγάλη γκέλα για τη Ρόμα που έμεινε στο 0-0 με τη Τζένοα στο «Ολίμπικο», σε ένα επεισοδιακό ματς με μία αποβολή για κάθε ομάδα και ακυρωμένο γκολ για τους «τζιαλορόσι» στο φινάλε. Στην έκτη θέση παραμένει η ομάδα του Μουρίνιο, προτελευταίοι οι Γενοβέζοι που πήραν ωστόσο έναν πολύ σημαντικό βαθμό.

Η Ρόμα είχε τις ευκαιρίες να πάρει το ματς, αλλά τις σπατάλησε ενώ στο 69′ ο Έστινγκορντ ανέτρεψε τον Αφενά Γκιάν σε προφανή θέση για γκολ και αποβλήθηκε. Η Ρόμα βρήκε το γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ του Τζανιόλο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR, για επιθετικό φάουλ του Έιμπραχαμ στην αρχή της φάσης.

Στο 90+5′ ο διαιτητής έβγαλε απ’ ευθείας κόκκινη στον Τζανιόλο για κάτι που του είπε και έτσι ολοκλήρωσε και η Ρόμα με δέκα παίκτες.

Ρόμα: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ, Κάρσντορπ (71’ Βερετού), Κριστάντε, Σέρτζιο Ολιβέιρα (57’ Ελ Σααραουί), Μχιταριάν, Μέιτλαντ Νάιλς (57’ Αφενά Γκιάν), Τζανιόλο, Έιμπραχαμ

Τζένοα: Σιρίγκου, Χεφτί, Μπάνι (45+1’ Έστιγκορντ), Φανχόισντεν, Βάσκες, Στουράρο, Μπαντέλι, Πορτανόβα (71’ Μακσίμοβιτς), Γεμπόα (57’ Αμίρι), Εκουμπάν (71’ Μελεγκόνι), Ντέστρο (57’ Πίκολι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ