Έξαλλος με την διαιτησία ο Μουρίνιο: «Αν ο Τζανιόλο έπαιζε  στη Μίλαν, την Γιούβε η την Ίντερ δεν θα είχε αποβληθεί»

Έξαλλος με την διαιτησία ο Μουρίνιο: «Αν ο Τζανιόλο έπαιζε στη Μίλαν, την Γιούβε η την Ίντερ δεν θα είχε αποβληθεί»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξέσπασε για την αποβολή του Τζανιόλο, τονίζοντας πως αν ο Ιταλός αγωνιζόταν με τα χρώματα της Γιουβέντους Μίλαν η Ίντερ δεν θα είχε αποβληθεί.

Το φινάλε στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Τζένοα ήταν για γερά νεύρα, με τον Τζανιόλο να προσφέρει προς στιγμήν γκολ λύτρωσης στους Τζιαλορόσι (90΄) και το VAR να… τους στερεί τη χαρά για φάουλ του Έιμπραχαμ στην αρχή της φάσης.

Η συγκεκριμένη απόφαση δεν άρεσε καθόλου στον σκόρερ των γηπεδούχων, ο οποίος τα «έψαλε» στον ρέφερι της αναμέτρησης κάτι που έφερε την αποβολή του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή του και εξαπέλυσε βέλη κατά της διαιτησίας, υποστηρίζοντας πως ο Τζανιόλο δεν θα είχε αποβληθεί ποτέ αν φορούσε τη φανέλα μιας εκ των Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν!

«Αν ο Τζανιόλο έπαιζε για την Ίντερ, τη Γιουβέντους ή τη Μίλαν, θα αποβαλλόταν; Νομίζετε ότι ο Λαουτάρο θα έπαιρνε τέτοια κόκκινη στο Σαν Σίρο; Δεν θα ήταν ποτέ κόκκινη για τον Λαουτάρο, τον Κιελίνι ή τον Ζλάταν. Αυτοί είμαστε όμως, είμαστε οι μικροί. Ο Ζανιόλο αποβλήθηκε επειδή είπε στον ρέφερι το ίδιο πράγμα τρεις φορές, αλλά δεν το πρόσβαλε.

Τρεις φορές ο Τζανιόλο του είπε »τι στο διά@@@ σφύριξες» . Δεν τον πρόσβαλε, ούτε του έβρισε τη μητέρα. Ο ρέφερι είχε ένα καλό παιχνίδι, αν εξαιρέσω αυτή τη στιγμή. Ίσως εκείνοι που αποφασίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού να είναι λάθος, μπορεί να μην φταίει αυτός» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ