Ίντερ – Μίλαν 1-2: Ο Ζιρού «έβαλε» φωτιά στην κορυφή της Serie A

Ίντερ – Μίλαν 1-2: Ο Ζιρού «έβαλε» φωτιά στην κορυφή της Serie A

Χάρη σε δύο γκολ του Ολιβιέ Ζιρού μέσα σε τρία λεπτά η Μίλαν «τέζαρε» με 2-1 την Ίντερ στο «Μεάτσα» και την πλησίασε στον έναν βαθμό. Αποβλήθηκε ο Ερνάντες στις καθυστερήσεις για την ομάδα του Πιόλι.

Τι κι αν δεν είχε Ιμπραΐμοβιτς η Μίλαν; Είχε Ολιβιέ Ζιρού! Ο Γάλλος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά, τούμπαρε την Ίντερ των 14 ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα που είχε προηγηθεί με τον Πέρισιτς από το πρώτο ημίχρονο και με το 2-1 έφερε την ομάδα του στο -1 από τη μεγάλη αντίπαλο και την κορυφή. Έχει βέβαια και ματς περισσότερο η ομάδα του Πιόλι κι ενώ την επόμενη εβδομάδα υπάρχει ντέρμπι Νάπολι – Ίντερ, με τους «παρτενοπέι» να είναι επίσης δυνατά στο κόλπο του τίτλου αφού βρίσκονται στο -4 από την πρώτη θέση.

Στο 10′ ο Ντάμφρις σκόραρε από σέντρα του Πέρισιτς ο οποίος όμως ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης και το γκολ ακυρώθηκε. Ο Μενιάν ήταν ο κορυφαίος των τυπικά φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος όπου «είπε» όχι σε Μπρόζοβιτς, Ντάφρις και Λαουτάρο, πριν τον νικήσει τελικά με πλασέ στην κίνηση ο Πέρισιτς στο 39′ για το 1-0. Η μόνη αξιόλογη στιγμή της Μίλαν ήταν ένα σουτ του Τονάλι στο 35′ το οποίο έβγαλε ο Χαντάνοβιτς.

Στο δεύτερο μέρος οι φάσεις δεν ήταν πολλές, με τη Μίλαν να «χτυπάει» προς το τέλος και να φεύγει με τη μεγάλη νίκη. Στο 75′ ο Ζιρού έκλεψε από τον Σάντσες στο κέντρο, ο Μπραΐμ Ντίαθ πήρε την μπάλα κι έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε, στρώθηκε στον Ζιρού που είχε ακολουθήσει τη φάση και με προβολή έκανε το 1-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ στον Σάντσες, αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και η ανατροπή.

Τρία λεπτά μετά ο Ζιρού πήρε την μπάλα έχοντας στην πλάτη του τον Ντε Φράι, γύρισε πανέμορφα και με αριστερό σουτ έκανε το 1-2 σε μία φάση που φέρει ευθύνη και ο Χαντάνοβιτς. Η Μίλαν ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες αφού στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Ερναντές για σκληρό μαρκάρισμα στον Ντάμφρις.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς Σκρίνιαρ, Ντάμφρις, Μπαζτόνι (82’ Νταρμιάν), Ντε Φράι, Πέρισιτς (70’ Ντιμάρκο), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (82’ Βεσίνο), Τσαλχάνογλου (73’ Βιδάλ), Ντζέκο, Λαουτάρο Μαρτίνες (70’ Σάντσες)

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια Καλουλού, Ρομανιόλι, Ερναντές, Κεσί (58’ Μπραΐμ Ντίαθ), Μπενασέρ (80’ Κρούνιτς), Τονάλι, Σαλεμάκερς (46’ Μεσίας), Λεάο, Ζιρού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ