Υπογράφει ως το 2026 με Μίλαν ο Ερνάντεζ

Υπογράφει ως το 2026 με Μίλαν ο Ερνάντεζ

Ο Τεό Ερνάντεζ φαίνεται πως πήρε την απόφαση να παραμείνει οριστικά στην Μίλαν και αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Όλα δείχνουν πως ο Τεό Ερνάντεζ πήρε την απόφαση να παραμείνει οριστικά στην Μίλαν με τον νέο του συμβόλαιο να είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Μάλιστα τόσο η Μάντσεστερ Σίτι, όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν, προσέγγισαν τους «ροσονέρι» για τον Γάλλο διεθνή μπακ, αλλά η ομάδα του Μιλάνου δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει και μάλιστα ήρθε σε συμφωνία μαζί του για τη διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι οριστική μετά τις τελευταίες συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή, Πάολο Μαλντίνι και έτσι ο Τεό Ερνάντεζ μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Μίλαν.

Μετά τον Ερνάντεζ η διοίκηση θέλει να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις και με τον Ραφαέλ Λεάο για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, καθώς θέλουν να επεκτείνουν την συνεργασία μαζί του για έναν ακόμη χρόνο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ