Εξαλλος ο Μουρίνιο με τους δημοσιογράφους: «Ρωτήστε με για τη Σασουόλο, αλλιώς φεύγω»

Ξέσπασε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Σασουόλο.

Δεν είναι η πρώτη φορά και πιθανότατα δε θα είναι ούτε και η τελευταία. Ο Ζοσέ Μουρίνιο τα… έβαλε και πάλι με τους δημοσιογράφους πριν την αναμέτρηση της Ρόμα με τη Σασουόλο.

Στη συνέντευξη τύπου, ο Πορτογάλος τεχνικός ξέσπασε μετά από μια ερώτηση που άφησε υπόνοιες για το εκρηκτικό κλίμα των αποδυτηρίων.

Ο Special One έγινε έξαλλος, απειλώντας πως θα αποχωρήσει από τη συνέντευξη τύπου αν οι ερωτήσεις δεν αφορούν το επερχόμενο ματς με τη Σασουόλο.

«Οι παίκτες μου είπαν ότι είναι χαρούμενοι με τις μεθόδους που δουλεύω. Δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ μας, λέω τα πράγματα μπροστά τους και τους καλώ σε διάλογο. Όλοι μου είπαν πως δεν θέλουν να αλλάξω, όποτε τους είπα πως δεν πρόκειται.

Το περιγράφετε λες και αφήνω την οργή μου ανεξέλεγκτη, αλλά πιστεύετε πως δεν θα έπρεπε να κατηγορήσω τον Ιμπάνιεθ, τον Κάρσντορπ, τον Μαντσίνι ή τον Σμόλινγκ; Μιλήσαμε μετά το παιχνίδι (σ.σ με την Ίντερ), το αναλύσαμε και δουλέψαμε πάνω στα λάθη μας. Έτσι λειτουργούμε. Τώρα κάντε μου ερωτήσεις για τη Σασουόλο, αλλιώς φεύγω» , ανέφερε ο κόουτς της Ρόμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από