Νάπολι – Ίντερ 1-1: Χωρίς νικητή στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», χάρηκε η Μίλαν

Νάπολι – Ίντερ 1-1: Χωρίς νικητή στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», χάρηκε η Μίλαν

Νάπολι και Ίντερ έμειναν στο 1-1 στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», με τους πρωταθλητές να μένουν στην κορυφή, αλλά τη Μίλαν να ευνοείται από το αποτέλεσμα.

Την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή της Serie A έχασε η Νάπολι που έμεινε στο 1-1 με την Ίντερ στο «Ντιέγκο Μαραντόνα». Ευνοημένη από το αποτέλεσμα η Μίλαν που βρέθηκε στο -2 από τους «νερατζούρι» και στο -1 από τους «παρτενοπέι» που έχουν όμως κι ένα ματς παραπάνω.

Στο 4ο λεπτό ο Ντι Λορέντζο σούταρε, με την μπάλα να φεύγει άουτ, αλλά η Νάπολι κέρδισε πέναλτι σε αυτή τη φάση και ο Ινσίνιε το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Στο 12′ λίγο έλειψε να γίνει και το 2-0, αλλά το τρομερό σουτ του Ζιελίνσκι σταμάτησε στο δοκάρι του Χαντάνοβιτς, με τη Νάπολι να έχει άλλες τρεις σημαντικές ευκαιρίες μέχρι το πρώτο μισάωρο του ματς, με πρωταγωνιστές τους Ινσίνιε και Οσιμέν. Η Ίντερ άρχισε να απειλεί στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου όπου είχε δύο καλές στιγμές με Πέρισιτς και Τζέκο.

Με το ξεκίνημα του δεύτερους μέρους ήρθε η ισοφάριση για την Ίντερ. Στο 47′ ο Λαουτάρο σέντραρε από δεξιά, ο Τζέκο έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στον Ντι Λορέντζο και τον Βόσνιο με σουτ να κάνει το 1-1. Ο Χαντάνοβιτς στο 55′ έσωσε σε προσπάθεια του Οσιμέν όπως και σε πλασέ του Ελμάς στο 69′, με το 1-1 να μένει ως το τέλος και τη Νάπολι να χάνει μεγάλη ευκαιρία.

Νάπολι: Οσπίνα, Ρουί, Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Λομπότκα, Ζιελίνσκι (84’ Ζέσους), Φαμπιάν Ρουίθ (74’ Ανγκισά), Ινσίνιε (84’ Μέρτενς), Πολιτάνο (26’ Ελμάς), Οσιμέν (84’ Ουνάς)

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντάμφρις, Ντε Φράι, Ντιμάρκο (90’ Ντ’Αμπρόζιο), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (83’ Βιδάλ), Ντζέκο, Πέρισιτς, Λαουτάρο Μαρτίνες (83’ Αλέξις Σάντσες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ