Σασουόλο-Ρόμα 2-2: Εσωσε το βαθμό στις καθυστερήσεις η Ρόμα

Σασουόλο-Ρόμα 2-2: Εσωσε το βαθμό στις καθυστερήσεις η Ρόμα

Λύτρωση στις καθυστερήσεις για τη Ρόμα, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να φεύγει με το βαθμό (2-2) από το Mapei Stadium.

Εσωσε Ρόμα και… Μουρίνιο ο Μαντσίνι! Οι «Τζιαλορόσι» βρέθηκαν αγκαλιά με την ήττα, αλλά βρήκαν τη λύση και το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις (2-2).

Με την ισοπαλία στο Mapei Stadium, η Ρόμα παρέμεινε σε κοντινή απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Με τη συμπλήρωση των 45 λεπτών, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν στο σκορ. Η Ρόμα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κίρικες και ο Έιμπραχαμ ευστόχησε από τα 11 μέτρα για το 1-0.

Με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος, η Σασουόλο βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Τραορέ έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Πατρίσιο έχασε την μπάλα για να έρθει έτσι το 1-1.

Και στο 73ο λεπτό ήρθε η πλήρης ανατροπή σκηνικού. Μετά από γέμισμα του Μπεράρντι από δεξιά, ο Τραορέ κατέβασε ιδανικά στην περιοχή και από κοντά πλάσαρε για το 2-1. Στο 90+4’ μετά από κόρνερ ο Κριστάντε πήρε την κεφαλιά και παρά την πρωτοπάθεια του Λοπές, η μπάλα πέρασε τη γραμμή για το 2-2.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Κυριακόπουλος, Φεράρι, Κίρικες, Μίλντιρ, Λοπές, Φρατέζι (80’ Αϊχάν), Τραορέ, Μπεράρντι (84’ Κόνραντσεν), Ενρίκε (67’ Αραουί), Ντεφρέλ

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι (77’ Βερετού), Κούμπουλα, Σμόλινγκ, Βίνια (76’ Μέιτλαντ Νάιλς), Κάρσντορπ (83’ Πέρεθ), Σέρτζιο Ολιβέιρα (69’ Κριστάντε), Πελεγκρίνι, Μχιταριάν, Αφενά Γκιάν (69’ Σομουρόντοβ), Έιμπραχαμ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ