Μίλαν: Θέλει να ανανεώσει τον Ζλάταν, αλλά με μειωμένες αποδοχές

Μίλαν: Θέλει να ανανεώσει τον Ζλάταν, αλλά με μειωμένες αποδοχές

Η Μίλαν θέλει να διατηρήση στο δυναμικό της τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ωστόσο οι «ροσονέρι» θα προτείνουν στον Σουηδό σούπερ σταρ την μείωση των αποδοχών του.

Μπορεί ο Ζλάταν να βρίσκεται στους τελευταίους τέσσερις μήνες του συμβολαίου του με τους «ροσονέρι», ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι δρόμοι ανάμεσα στις δύο πλευρές θα χωρίσουν.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ οδεύει προς το 41ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο ο συγκεκριμένος αριθμός δεν αποτελεί πρόβλημα για τους ιθύνοντες της Μίλαν, οι οποίοι επιθυμούν την παραμονή του Ζλάταν στο Μιλάνο για ακόμη ένα χρόνο.

Παρόλα αυτά έχουν στο μυαλό τους να «ψαλιδίσουν» τις ετήσιες αποδοχές του Ιμπραϊμόβιτς. Η πρόταση που αναμένεται να του καταθέσουν οι «ροσονέρι» δεν θα έχει σχέση με τις τωρινές απολαβές του, που είναι 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, με το ρεπορτάζ του εν λόγω μέσου να αναφέρει πως οι Μιλανέζοι είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν 3 εκατομμύρια ευρώ ως σταθερό ποσό συν μπόνους που θα είναι συνδεδεμένο με τον αριθμό συμμετοχών του και τα γκολ που θα πετύχει.

Μια κίνηση που δείχνει πως η διοίκηση της Μίλαν θέλει να «προστατευτεί», καθώς ο Ιμπρα τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ